Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВторник, 16.04.2024, 13:22

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2018 » Июнь » 10 » Ансамблю сучасного танцю «Let’S go» Шосткинського ЦЕВ – 10 років.
09:02
Ансамблю сучасного танцю «Let’S go» Шосткинського ЦЕВ – 10 років.

З ДНЕМ НАРОДЖЕНЯ, "LET'S GO"!

 

 

 

 

9 червня 2018 року на свій  ювілейний концерт запросив прихильників своєї творчості ансамбль сучасного танцю «LetS go» Шосткинського центру естетичного виховання. Керівник Сергій Коваленко. Програму ювілею учасники колективу створювали, щоб кожний глядач мав змогу повною мірою насолодитися стилями  справжнього надсучасного танцю.  Хип – хоп  є приорітетним у «LetS go».  Цей танцювальний напрям став стилем життя і способом самовираження  для майже 100 вихованців «LetS go». Програма концерту включила у себе найголовніші надбання колективу. Їх представили всі групи.

Самого керівника  вабить у культурі хіп – хопу атмосфера братерства.

Сергій Юрійович переконаний:  «Хіп-хоп об’єднує молодих людей і підлітків. Перехідний вік – це той період, коли в людини є багато спокус, натомість хіп-хоп досить позитивно впливає на молодь».

І  його вихованці сміливо пробують себе  в культурі вуличного танцю.

Саме завдяки такому переконанню з минулого року у «LetS go»  з'явився вірний друг.

Сергій Коваленко пішов назустріч побажанням батьків і дітей школи №6 і створив там невеличку групку.

Тепер вона розрослася до повноцінного колективу – супутника, якому також знайшлося місце у концерті.

З успіхом виступили цього дня і Леді Денс – окрема і унікальна група «LetS go» - мами вихованців колективу стали його повноцінними учасниками.  акробатично-танцювальне  шоу продемонстрували гості концерту – колектив «Ріекшн тім».

Особливо трепетним вийшов момент прощання з випускниками. Відлітали у самостійний політ  діти, які були першими учасниками «LetS go».  Десять років зробили своє – вони круті, бо були першими. Вони круті – бо стали першопрохідцями хіп – хопу у Шостці.  Вони круті – бо за ними потягнулися ті, хто буде після них. Вони отримали, навіть, окрему назву –команда 08.

Гайтина Владислав, Маслій Мар’яна, Вовк Владислав, РоманькоНаталія, Красняк Олександр, Помаз Аліна, Заіко Вікторія,Матвійчук Анастасія, Сидоренко Анастасія, Глущенко Анастасія, Бур Максим, Шендрик Вікторія отримали привітання від свого керівника – Сергія Коваленка, а ще від директора ЦЕВ Володимира Петровича Кисельова, Вікторії Кисіль, бренд – менеджера ПАТ «Бель Шостка Україна» та батьків.

Хіп – хоп іноді називають танцями «поганих хлопців». У «LetS go» не лише "погані" хлопці можуть похвалитися своїми уміннями і досягненнями.

Найважливіше в цьому танці - це постійне самоудосконалення і в результаті, танцюристи, що вибирають цей стиль, увесь час знаходяться в пошуку нових ідей і вони постійно доводять усім, у тому числі і собі, що вони кращі, що їм немає рівних.

Вони увесь час вчаться  і демонструють своє уміння. Хип-хоп - це в першу чергу танець сильних людей, і вони готові до труднощів і їх подолання.

Це танець творчих людей, адже вважається, що батл - це креативний бій, де копіювати і наслідувати не можна, треба дивувати і вражати публіку і супротивників. І, врешті-решт, це танець енергійних і стрімких.

На різних фестивалях танцюристи демонструють свою майстерність. І пишаються своїми досягненнями.

До уваги глядачів була представлена хореографічна  хронологія успіхів «LetS go».

У 2009 р. колектив брав участь у Всеукраїнських змаганнях з Хіп-Хопу, Української Федерації сучасного  танцю . Миколаїв), де  став срібним призером.

У  2010 році ансамбль брав участь у відбіркових змаганнях з Хіп-Хопу, на чемпіонаті Європи та світу, де посів перше місце в номінації стріт данс шоу (м.Харків).

У березні  того ж  року, колектив приїхав з міста Суми переможцем Міжнародних  змагань  «Український танцювальний трофей».

 2010 танцювальний клуб став  членом  Міжнародної  Танцювальної Організації та представив Україну, на міжнародних змаганнях  з Хіп-Хопу, де з 60-ти  країн  зайняв 26-те місце. (Німечина м.Бохум).

У 2011 р. колектив брав участь у Всеукраїнських змаганнях з Хіп-Хопу Української  ради танцю  «Денс Геймс»,  де зайняв перше місце у номінації Стріт Данс шоу  «м.Київ».

У квітні того ж року, в благодійній акції каналу СТБ  «Шостка має талант» клуб зайняв 2-ге місце.

У 2012 р. став кращим колективом на Всеукраїнському фестивалі «Нове покоління» (м. Чернігів), де здобув кубки за два перших місця та два других. 

У 2013р. на міжнародному фестивалі «Мегаполіс», м. Харків,  ансамбль перемагає двічі: у номінаціі Стріт данс шоу – формейшн та мала група.

Влітку цього ж року колектив здобуває друге та третє місця на міжнародному фестивалі «Слов'янський вінець» – танцювальний шторм», м. Кранєво, Болгарія.

Також 2013 рік був пам’ятним,  завдяки найбільшому на Сумщині,  за кількістю людей, танцювальному флеш мобі – 1100 чоловік!!! 

2014р. – перемога на Всеукраїнських змаганнях з сучасних танців «Відкритий Кубок України», м. Київ.

2015 -16 та 17 роки також були результативними для ансамблю «Let'S go»,  але найвищі нагороди діти здобули у цьому, 2018 році!!!

Місто Львів – гран - прі всеукраїнського фестивалю «Хореографія України»!!!

Гран-прі на обласному конкурсі «Зірки Сумщини», який проходив у м. Шостка!

І це тільки початок, адже «LetS go» виповнилося лише 10 років!

 

Хтось з вихованців обрав  хип-хоп танці, із-за віянь моди, хтось - із-за прагнення виглядати краще і підтягнути здоров'я. Але, можливо, і для них самих зовсім неочікувано,  всі вони опинилися в єдиній і дружній родині «LetS go», яка сьогодні відзначила своє 10 – річчя.

З днем народження, «LetS go»!!!

Фотозвіт

    

         

Переглядів: 1002 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Июнь 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024