Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПятница, 19.04.2024, 11:34

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2013 » Декабрь » 4 » Центр естетичного виховання: акція «З любов’ю в серці»
09:59
Центр естетичного виховання: акція «З любов’ю в серці»
ЦЕНТР ЕСТЕТИЧНОГО ВИХОВАННЯ:
АКЦІЯ "З ЛЮБОВ'Ю В СЕРЦІ"





З нагоди відзначення Міжнародного Дня інвалідів 3 грудня 2013р. в міському Центрі естетичного виховання відбулася благодійна акція «З любов’ю в серці». В межах акції відбувся: святковий концерт, виставка творчих робіт "Прекрасне своїми руками", виконаних дітьми з особливими потребами.

З грудня у всьому світі відзначають Міжнародний день інвалідів. Генеральна Асамблея ООН в 1992 році на 47-й сесії у спеціальній резолюції проголосила 3 грудня Міжнародним днем інвалідів і закликала всі держави і міжнародні організації співпрацювати у проведенні цього дня.

З цієї нагоди, 3 грудня 2013 року в Центрі естетичного виховання, відбулись урочисті заходи які відвідали заступник міського голови Ніна Олексіївна Сиваєва, помічник народного депутата України І.Ф. Молотка – Олена Шульга, начальник управління праці та соціального захисту населення Наймитенко А.М. та депутати Шосткинської міської ради  які вручили подарунки та нагороди.  

Ніна Олексіївно привітала гостей урочистого зібрання та щиро подякувала всім, хто опікується та допомагає людям з обмеженими можливостями, також наголосила на важливості  дієвих заходів, які вживаються для ефективного вирішення питань щодо створення сприятливих умов для осіб з обмеженими фізичними можливостями, реалізації ними прав на участь в усіх сферах суспільного життя. Наприкінці виступу вона  побажала усім присутнім міцного здоров`я, щастя, успіхів у нелегкій та благородній справі.

У рамках урочистостей пройшов інтегрований концерт «Відчинилося життя» під час якого виступили колективи ЦЕВу: народний ансамбль народного танцю «Джерельце», народний ансамбль танцю «Сюрприз», народна студія сучасного танцю «Шарм», зразковий театральний колектив «Дзеркало», керівник народного фольклорного ансамблю «Любисток» Тетяна Стегайло разом зі своїми вихованцями, хореографічний колектив «Едем», хореографічний ансамбль сучасного танцю «LetS Go» та інші.

Особливо сподобався виступ театру естрадної пісні «Мікс» з номером «Мы просто другие».

Ведучі концертної програми Валентина Пластун та Геннадій Філон.

Організатори: Міська рада, управління праці та соціального захисту населення, громадська організація «Інваспорт», Центр естетичного виховання, та відділ культури ШМР які запросили всіх бажаючих прийняти участь у заході.
         
         
Переглядів: 979 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Пошук
Календар
«  Декабрь 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024