Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСреда, 24.04.2024, 22:36

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2012 » Октябрь » 8 » ЦЕНТР ЕСТЕТИЧНОГО ВИХОВАННЯ ВІДЗНАЧИВ СВІЙ 20- річний ЮВИЛЕЙ.
09:51
ЦЕНТР ЕСТЕТИЧНОГО ВИХОВАННЯ ВІДЗНАЧИВ СВІЙ 20- річний ЮВИЛЕЙ.
ЦЕНТР
ЕСТЕТИЧНОГО ВИХОВАННЯ ВІДЗНАЧИВ СВІЙ 
20- річний ЮВИЛЕЙ.


6 жовтня 2012 року комунальний позашкільний заклад «ЦЕНТР ЕСТЕТИЧНОГО ВИХОВАННЯ»  м.Шостка, Сумської області» відзначив свій 20-річний ювілей.


До свого ювілею, завдячуючи міському голові М.П. Нозі, Центр естетичного виховання отримав подарунок – оновлення світлозвукового обладнання, а також подарунки від численних шанувальників творчості цевовцев, меценатів та спонсорів, а Шосткинський хлібокомбінат презентував надзвичайно красивий, великий і смачний торт.

У святково прикрашеному залі зібралися почесні гості серед яких: заступник міського голови Н.О.Сиваева, начальник управління освіти А.М. Наймитенко, начальник відділу культури ШМР І.М.Фатун, т.в.о. головного редактора журналу «Позашкілля» Е.В. Калюжная, віце-президент всесвітній асоціації фестивалів  В.В. Горожанкіна, методист обласного центру позашкільної освіти В. Окунь, голова міської організації профспілки освітян І.О. Нікітіна, депутати міської ради, батьківська громадськість, мешканці Шостки. Вихованцями творчих колективів Центру естетичного виховання був даний великий святковий концерт, в якому взяло участь більше п'ятисот молодих артистів, кожен із їх получив святковий подарунок. 

Для всіх глядачів у фойє великого залу була представлена експозиція робіт вихованців декоративно - ужиткового мистецтва. 

За 20 років свого існування  Центр естетичного виховання»  випустив понад  800 учнів. Серед них сьогоднішні фахівці в галузі освіти і культури. Молоді викладачі ЦЕВ - колишні випускники, які повернулися в свій рідний навчальний заклад і  передають свою майстерність і вміння нинішнім вихованцям.

Сьогодні в Центрі естетичного виховання  займається 2564 учня, заняття з якими проводять 39 кваліфікованих педагогів-викладачів, з яких 5 – випускники рідного закладу.

В урочистій атмосфері грамотами Сумської обласної державної адміністрації, Сумської обласної ради, міського голови, грамотами обласного управління освіти і науки, обласного управління культури, обласної та міської профспілкових організацій, управління освіти Шосткинської міської ради були відзначені кращі з кращих працівників Центру естетичного виховання.

Директор ЦЕВ В.П. Кисельов нагороджений відзнакою Сумської обласної ради: « За високі досягнення», яку йому вручила заступник міського голови Сиваева Н.О.

По закінченні концертної програми ведуча концерту звернулася до міського голови: Шановний Миколо Петровичу батьківський комітет, адміністрація Центру естетичного виховання та всі його вихованці дякують Вам за ту увагу і допомогу, яку Ви надаєте нашим вихованцям. Ви дійсно наш кандидат у Верховну раду України і ми раді підтримати ВАС. Завдяки Вашій допомозі наш Центр естетичного виховання  відомий далеко за межами України і вже настав той час коли Центру естетичного виховання потрібен автобус і наш НАКАЗ Вам, як тільки Ви станете депутатом ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ, ви докладете всіх зусиль до того аби ЦЕВ отримав свій автобус. Ми глибоко переконані в тому, що після того, як Вас оберуть депутатом Верховної ради України, Ви будите пам’ятати про дітей які є вихованцями ЦЕВ, і будите плідно працювати на подальше процвітання та розвиток Центру естетичного виховання в ім'я розвитку нашої улюбленої України.

          
     


Переглядів: 1475 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 4
4 Адміністрація ЦЕВ  
0
Шановні батьки вихованців Центру естетичного виховання!

Адміністрація та усі педагоги ЦЕВ висловлюють найщиріші слова вдячності Вам за підтримку, розуміння і готовність прийти на допомогу.

Бажаємо Вам і вашим дітям не зупинятися на досягнутому. Нехай велика скарбниця здобутих нагород поповнюється новими і вагомими. Нехай майстерністю й професіоналізмом Ваших дітей, юних артистів, майстрів народних ремесел, талановитою молоддю Шосткинщини захоплюються не тільки в нашій країні, а й далеко за її межами.
Зичимо Вам здоров’я, добра, миру і злагоди, здійснення найзаповітніших мрій та задумів. Хай щастить Вам у всіх Ваших справах та починаннях!

3 РОДИТЕЛИ  
0
Дуже приємно і дивно було бачити всіх керівників на сцені. Велике спасибі адміністрації ЦЕВ. За 20 років таке вперше, зазвичай лаври дістаються директору закладу.
А на цьому ювілеї ми на власні очі побачили всіх тих, хто дійсно робить славу Центру естетичного виховання та нашому місту.
СПАСИБО ВАМ ЗА НАШИХ ДІТЕЙ!

2 Новини видавництва «Шкільний cвіт»  
1
У центрі естетичного виховання Шосткінської міської ради, пройшло свято присвячене 20-й річниці закладу
6 жовтня 2012 р. в. о. головного редактора газети «Позашкілля» Олена Калюжна брала участь у святковому заході, який проходив у Центрі естетичного виховання (ЦЕВ) Шосткінської міської ради Сумської області, присвячений 20-й річниці цього закладу.
Під час заходу були проведені майстер-класи творчих майстерень Центру естетичного виховання, а саме: декоративно-ужиткового мистецтва (витинання, художня вишивка, бісероплетіння, в’язання, дизайн соломою, лозоплетіння), образотворчого та інструментально-духового музичного мистецтв. Крім того, до уваги відвідувачів була представлена виставка творчих робіт вихованців ЦЕВ, зокрема конкурсні та призові мистецьки твори.
На високому рівні відбувся урочистий концерт, у якому брали участь відомі не лише в Україні, а й за її межами хореографічні, вокальні, вокально-хореографічні, народний фольклорний, а також зразковий театральний колективи Центру естетичного виховання.
Під час урочистої частини заходу представники міської ради та відділу позашкільної освіти обласної державної адміністрації вручили почесні грамоти, дипломи, подяки адміністрації навчального закладу та всьому педагогічному колективу.

Джерело: http://www.osvitaua.com/news....%3Ddesc

1 Ганна  
0
Класний концерт, обалденная виставка і взагалі все ви умнички. Дуже приємно, що відзначені всі ті керівники колективів, які віддають себе і своє серце дітям. Центр естетичного виховання - це дійсно великий корабель, а великому кораблю велике плавання. Микола Петрович, ми батьки тих дітей, які роками займаються в колективах Центру і тому ми як ніхто інший, знаємо Ваше ставлення до наших дітей. Спасибі Вам за це. На ювілейному концерті Вас попросили подарувати дітям автобус і це правильно, адже тільки подумати наскільки легше (дешевше) стане Вам і нам, батькам відправляти наших дітей у творчі поїздки. Хочеться відзначити, що за останні роки кардинально змінилося ставлення ко батькам і дітям. і головне те що це ставлення змінилося в кращу сторону. Спасибі Вам і адміністрації Центру, а ми в свою чергу будемо старатися все це підтримувати. Але як сказано вище, чень хотілося б почути від ВАС, що пішовши у ВР, ви не забудете про ЦЕВ, а будите й далі допомагати йому.

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Октябрь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024