Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетверг, 28.03.2024, 15:21

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2018 » Сентябрь » 12 » Центр естетичного виховання запрошує на навчання!
11:45
Центр естетичного виховання запрошує на навчання!

ЗАПРОШУЄМО НА НАВЧАННЯ!

 

 

 

Центр естетичного виховання _Шосткинської міської ради Сумської області запрошує на навчання у гуртки художньо-естетичного напряму.

Художньо-естетичний напрям роботи: це формування національно-патриотичної свідомості, компетентностей особистості у процесі опанування художньо-естетичною творчістю, формування пізнавальної, практичної, творчої і соціальної компетентностей у дітей та молоді. «Це маленькі двері у великий світ мистецтва». Діти в ігровій формі оволодівають знаннями та навичками з народознавства, рідної мови, малювання, вивчення іноземної мови, музики та хореографічних рухів.

Гуртки:

«Народний художній колектив» хореографічний ансамбль «Сюрприз». Формування національної свідомості, розвиток духовного та художнього світу, естетичного смаку, допомагає від простого до складного, від елементарних вправ до складних танцювальних композицій вихованцям проявити себе.

«Народний художній колектив» ансамбль народного танцю «Джерельце». Оволодіння програмними знаннями та  вміннями з народного танцю, вираження почуттів через рух тіла під народну музику вчить дітей красі і виразності рухів, формує фігуру, розвиває фізичні здібності, а також акторські здібності.

«Народний художній колектив» студія сучасного танцю «Шарм». Сучасний танець збагачує виконавську культуру учнів, формує правильну поставу, координацію рухів, вихованці вчаться створювати і передавати образи танцю, яскраво відтворювати його особливості і колорит.

Ансамбль сучасного танцю «Let’S go». Сучасний танець поєднує тренувальні вправи і танцювальні рухи хіпхоп танцю, елементи брейк - дансу і акробатики,  основи імпровізації і танцювальну терапію, що сприяє розвитку творчо активних дітей.

Ансамбль естраднобального танцю «Реверанс». Вивчення основ хореографічної майстерності, удосконаленням танцювальної та участь у хореографічних композиціях, нетрадиційна організація занять, а також атмосфера духовного збагачення, емоційного піднесення зацікавлюють вихованців відвідати заняття.

Ансамбль сучасного танцю «Едем». Формується  естетичний та художній смак у вихованців, відчуття ритму, виразність рухів, чутливість до прекрасного, інтерес до мистецтва та образне мислення.

«Народний художній колектив» фольклорний ансамбль «Любисток». Педагог розвиває музичні та театральні здібності, фантазію, уяву, виховує дбайливе ставлення та пошану до народних традицій та оволодіння  традиційною для свого регіону манерою  гуртового та сольного виконання народної пісні.

«Народний художній колектив» духовий оркестр «Юність».  Вихованці виявляють стійкий інтерес до музичної творчості, потреба у творчій самореалізації та в духовному самовдосконаленні  та розвиток художніх здібностей  і умінь, уяви й фантазії, здатності проявляти творчу ініціативу, індивідуальність та креативність .

«Зразковий художній колектив» театр «Дзеркало». Вихованці оволодівають поняттями, знаннями з театрального мистецтва, вивчення основ теорії та історії театру, акторською майстерністю, сценічно мовою, рухами і пластикою, набувають досвід власної виконавської  творчої діяльності.

«Зразковий художній колектив» театр – студія естрадної пісні «Мікс». Надання учням знань, умінь та навичок, необхідних для практичної музичнохудожньої діяльності, виховання естетичного смаку та високих моральних якостей, креативного мислення, працелюбства, постановки художніх номерів, міні-вистав.

«Зразковий художній колектив»  творче об’єднання «Витинанки». Педагог передає своїм маленьким учням секрети української витинанки із звичайного паперу за допомогою ножиць діти відтворюють дивовижні вироби.

«Зразковий художній колектив»  майстерня «Бісероплетіння». Ткання бісером, плетіння голкою на нитці та лісці, плетіння об’ємних виробів, квітів, іграшок допомагає дітям розумно й цікаво проводити свій вільний час, пробуджує допитливість, наполегливість у роботі, гарний смак.

«Зразковий художній колектив » студія образотворчого мистецтва «Мальва». Заняття спрямовані на розвиток зорової пам’яті, фантазії, творчої уяви, вихованці виконують вправи для розвитку дрібної моторики руки, що сприяє вихованню таких якостей як наполегливість, охайність, терпіння, творчу уяву, вміння володіти кольоровим олівцем, фломастером, фарбами, пензликом.

Гурток «Акробатика». Вихованці отримають необхідні знання, навички та  техніку виконання акробатичних елементів, розвивається  почуття ритму, координації, спритності, основна увага приділяється розвитку гнучкості.

Гурток «Світ іграшки та сувенірів». Гуртківці залучаються до одного з найдавніших видів рукоділля, їхня наполегливість у роботі, гарний смак та розвиток творчих здібностей, фантазії допомагає у подальшому житті.

Гурток «Дизайн соломою». Виготовлення простих і складних аплікаційних панно, використання різних технік плетива на площині і в об’ємі, педагог знайомить вихованців  із традиційними дійствами, святами і обрядами українців та інших народів світу, пов’язаних із застосуванням солом’яної атрибутики.

Гурток «Художня вишивка». Залучення вихованців до світу прекрасного, формування художнього смаку, естетичне сприйняття, допомагає самостійно виготовляти оригінальні вироби для оформлення інтер'єру, одягу.

Гурток «В’язання». Вихованці проектують і художньо конструюють за зразками, ескізами і схемами, втілюють у життя  власні задуми.

Гурток «Килимарство». Вихованці навчаються народному ремеслу ткацтва  та його різновидам. Педагог ознайомлює з технологією виготовлення неповторних виробів  та українськими традиціями і звичаями, розвиває художнє почуття прекрасного, здатність на самостійну творчу роботу.

Клуб «Кіноман». Художні та мультиплікаційні фільми, фільми зі шкільної програми, дні документального кіно та «Кіно просто неба» відкривають свої двері перед вихованцями та школярами міста.

Школа раннього розвитку «Джерельце»:

Гурток «Азбука малювання»

Гурток «Англійська мова»

Гурток «Рідна мова та культура»

Гурток «Музика»

Гурток «Ритміка»

 

«Центр естетичного виховання – це позашкільний навчальний заклад, де вихованці обирають для себе улюблений гурток та проявляють свої здібності, розкривають свій талант, відчувають себе маленькою частинкою великої родини. Виховання, розвиток підростаючого покоління, адаптація у суспільстві, виховання справжнього громадянина своєї держави є головною метою педагогів.

 

В Центрі естетичного виховання займається понад 2500 дітей у 99 групах за 26 напрямами, це дійсно "КРАЇНА ДІТИНСТВА" де чекають на тебе...

Приходьте! З нами цікаво, весело, креативно та престижно!

За детальною інформацією звертайтеся до Шосткинського міського Центру естетичного виховання, вул. Свободи, 18  за телефоном 7-22-30.

Навчання в гуртках безкоштовне.

Чекаємо на Вас!

         

Переглядів: 773 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Сентябрь 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024