Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетверг, 28.03.2024, 15:34

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2013 » Январь » 12 » ЦЕВ: Кінофестиваль «КАЗКА» - 2013
00:13
ЦЕВ: Кінофестиваль «КАЗКА» - 2013
ЦЕРЕМОНІЯ УРОЧИСТОГО ЗАКРИТТЯ БЛАГОДІЙНОГО КІНОФЕСТИВАЛЮ "КАЗКА"-2013



Казці в кіно більше 65 років. Разом з усім кінематографом вона пройшла великий шлях розвитку, зливаючись сьогодні з різними жанрами кіно. Але завжди залишалася самою справжньою Казкою, оповідаючи про чудесне і неймовірне, закликаючи до добра і справедливості. В усі часи і дитина, і дорослі з великим задоволенням дивляться чарівні казки Олексанра Роу, Бориса Рицарева, Леоніда Нечаєва ... Саме тому фестиваль «Казка» - це, перш за все, зустріч з дивовижним казковим світом. З казки починається знайомство з духовним багатством своєї Батьківщини, з історією і мистецтвом свого народу.   

Фестиваль «Казка» бере свій початок ще з далеких 80-х. Тоді він проводився щорічно в період шкільних зимових канікул. Але з розпадом державної системи кінопрокату припинив своє існування. У 2008 році, в рамках роботи кіноклубу «Кіноман» Центру естетичного виховання фестиваль був відроджений  і користується все більшою популярністю серед малюків та школярів міста. Тисячі юних глядачів змогли знову дивитися нові казкові історії на великому кіноекрані.   

Більше 4000 хлопчиків і дівчат Шостки зі шкіл, дитячих садків, інтернату в цьому році поринули в дивовижний світ казки, новорічних сюрпризів і незвичайних пригод разом з улюбленими казковими героями. На протязі роботи кінофестивалю для глядачів проводилися ігри, вікторини, розіграші та інші розважальні заходи. Саме на цьому кінофестивалі вони знайомляться з казками, які створені в різні роки світовим кінематографом.   

Фестиваль «Казка» проводився за трьома номінаціями: повнометражне ігрове кіно, на якому представлені фільми - казки з Росії, України, США, Франції, Німеччини, повнометражне анімаційне кіно (Україна, Росія, США, Франція), короткометражне анімаційне кіно українських і російських анімаційних студій.   

11 січня в 13.00 в Центрі естетичного виховання відбулася Церемонія урочистого закриття благодійного кінофестивалю «Казка». Усіх гостей порадувало театралізоване концертне дійство, яке підготували учасники творчих колективів ЦЕВ.

Кінофестиваль "Казка" завершився гала-концертом. По закінченні фестивалю прозвучали слова подяки всім небайдужим до дитячої творчості, всім хто допоміг організувати казку для наших дітей. Учасники покидали зал з великою кількістю подарунків, святковим настроєм і незабутніми враженнями. Ніхто не пішов байдужим, але, доторкнувшись до вічних цінностей кінематографа, з піднесеним духом покидали стіни Центру естетичного виховання куди вони будуть приходити знову і знову.


Переглядів: 1171 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Январь 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024