Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетверг, 28.03.2024, 14:57

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2012 » Ноябрь » 8 » ЦЕВ: педагогічна майстерність педагогів.
22:16
ЦЕВ: педагогічна майстерність педагогів.
УЧАСТЬ ПЕДАГОГІВ ЦЕВ В ОБЛАСНОМУ КОНКУРСІ ПРОФЕСІЙНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ «ТВОРЧА ОСОБИСТІСТЬ РОКУ».

На виконання Регіональної програми розвитку позашкільної освіти на період до 2014 року, згідно з планами роботи управління освіти і науки облдержадміністрації, обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю, з метою виявлення кращого педагогічного досвіду з оптимізації освітньо-виховного, психолого-педагогічного та науково-методичного потенціалу позашкільних навчальних закладів області.      

7 листопада 2012 року відбулося засідання обласних профільних методичних об’єднань педагогів декоративно-ужиткового мистецтва позашкільних навчальних закладів.

У рамках засідання було проведено захист-презентації методичних портфоліо  учасників обласного конкурсу професійної майстерності  «Творча особистість року». 

Коновалова Світлана Михайлівна, керівник творчої майстерні «Бісероплетіння» Шосткинського міського центру естетичного виховання провела  майстер-клас за темою: «Майстер-клас як ефективна форма організації навчально-виховної та творчої діяльності вихованців», за що отримала диплом за друге місто по області у конкурсі професійної майстерності  «Творча особистість року», та сертифікат в тому, що методичні матеріали  подани до конкурсу  включені до обласного інформаційно-методичного банку.

Наступне засідання  обласних профільних методичних об’єднань педагогів художньо-естетичного напряму позашкільних навчальних закладів відбудеться 20.11.2012 року у рамках «круглого столу» за темою : «Удосконалення системи роботи творчих об’єднань  художньо-естетичного напряму в позашкільних навчальних закладах щодо підвищення фахової компетентності вихованців» у якому прийме участь Ашмарина Лариса Валеріївна, керівник гуртка «Акробатика» нашого центру естетичного виховання,  яка розробила  власну методичну  розробку  «Фізичний розвиток особистості засобами акробатики в хореографічних об’єднаннях позашкільних навчальних закладів»  та претендує на звання керівник гуртка -методист.


     

Переглядів: 873 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 Татьяна  
0
Света ты молодец! быстро в гору пошла, не иначе, как хочешь стать больщим начальником, коллеги и начальство некосятся? Дерзай , мы за тебя кулачки держим.

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Ноябрь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024