Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСреда, 24.04.2024, 00:12

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2018 » Сентябрь » 22 » «Голос крові – ми Українці»
16:36
«Голос крові – ми Українці»

ВИХОВАНЦІ ЦЕВ ПРИЄДНАЛИСЬ ДО ОБЛАСНОГО ЗАХОДУ!

 

 

 

20 вересня, в переддень свята позашкільника Сумщини до обласного центру з’їхались юні художники закладів загальної середньої, позашкільної освіти на обласний етап Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості «Чисті роси», номінація «Образотворче мистецтво» - «Юні художники Сумщини», аби за допомогою фарб та пензля висловити своє ставлення до проблем сьогодення.

Потужна армія юних митців долучилась до благородної справи – допомоги тим, хто цього потребує, юні митці взяли активну участь у реалізації обласного соціально-освітнього національно-патріотичного проекту «Голос крові – ми Українці».

Вихованці зразкової студії образотворчого мистецтва "Мальва" центру естетичного виховання ШМР (Керівник Тетяна Михайличенко) приєдналися до заходу  та взяли активну участь в його роботі...

Конкурсанти молодшої вікової групи, протягом трьох годин працювали над зображенням теми: «Україна в моєму серці»; середня та старша – «Крапля крові рятує життя».

У межах обласного етапу на базі Сумського обласного художнього музею ім. Никанора Онацького відбулось засідання творчої групи керівників дитячих творчих об’єднань образотворчого мистецтва «Національне виховання дітей та учнівської молоді зразками культурної спадщини українського народу».

Опісля творчої роботи для дітей методистом КЗ СОР ОЦПО та РТМ Тетяною Сліпченко була організована екскурсійна програма «Місто над Пслом».

Журі високо оцінили роботи конкурсантів.

Церемонію нагородження учасників та переможців обласного етапу провели члени журі на чолі з директором Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації Вікторією Гробовою та директором Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю Ларисою Тихенко.

Роботи юних художників стануть експонатами обласної постійно діючої виставки.

       

Переглядів: 650 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Сентябрь 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024