Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПятница, 19.04.2024, 05:00

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2012 » Декабрь » 27 » Колективи ЦЕВ прийняли участь в обласному фестивалі «Різдвяний передзвін»
09:55
Колективи ЦЕВ прийняли участь в обласному фестивалі «Різдвяний передзвін»
"РІЗДВЯНИЙ ПЕРЕДЗВІН" ДЛЯ ПЕРЕМОЖЦІВ ВСЕУКРАЇНСЬКИХ ТА ОБЛАСНИХ КОНКУРСІВ!




Два народних творчих колективи ЦЕВ вийшли в когорту кращих колективів області та стали учасниками обласного фестивалю «Різдвяний передзвін». Це ансамбль народного танцю «Джерельце» (керівник Заслужений працівник культури України Людмила Маковець) та народний фольклорний ансамбль «Любисток» ( керівник Заслужений працівник культури України  Тетяна Стегайло)

Завдячуючи підтримці Сумської облдержадміністрації, обласному управлінню освіти та науки, Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю 26 грудня 2012 року пройшов VIII обласний мистецький фестиваль "Різдвяний передзвін".

Тут гостинно зустрічали майже  750 обдарованих та талановитих дітей з усіх куточків області. На фестиваль завітали кращі дитячі творчі колективи позашкільних закладів, переможці міжнародних, всеукраїнських та обласних мистецьких заходів. Усіх їх щиро привітала з Різдвом Христовим заступник голови облдержадміністрації  Тамара Іщенко. Під час гала-концерту свою майстерність демонстрували  кращі із кращих  18 дитячих колективів області, серед  яких  шість «народних» та три «зразкових».  

«Проведення фестивалю «Різдвяний передзвін» – це великий плюс для іміджу нашого міста, як обласного центру України. Ми бачимо, як фестиваль із несподіваної святкової новації перетворюється на ще одну  яскраву  традицію нашого міста. Дуже гарну, за що спасибі тим, хто її створює! Сподіваємось, що цей фестиваль очікує велике майбутнє у нашому поліському  краї, багатому на  таланти, духовність  та прекрасних глядачів, які щиро відкривають свої серця назустріч Високому Мистецтву»  - наголосила Тамара Дмитрівна.

Щирість і висока майстерність виконання, справжня атмосфера Різдва панувала на святковому концерті . Свою майстерність вихованці творчих колективів демонстрували у вокальному, хореографічному, цирковому, фольклорному, мистецьких жанрах.

«Цілий рік вони працювали і радували нас, отримували призові місця на змаганнях і конкурсах різного рівня, а сьогодні зібралися для того, аби порадувати однолітків святом, зробити концертну програму та отримати подарунки за свою працю», - сказала  т.в.о  начальника управління освіти та науки Інесса Пєсоцька.

За словами директора обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю Лариси ТИХЕНКО, мета цього заходу – естетичне виховання молоді, пропаганда кращих зразків світового мистецтва, презентація знаних творчих колективів, сприяння  розвитку творчих здібностей дітей та юнацтва, популяризація сценічних видів мистецтва художньо-естетичного напряму, організація змістовного відпочинку школярів  – вихованців позашкільних закладів області.

Високий художньо-мистецький рівень, досконала виконавська майстерність неповторність концертних виступів всіх колективів  були гідно оцінені  вибагливими  глядачами,  знавцями та спеціалістами Сумщини.

Для усіх учасників фестивалю провели екскурсію по місту, наостанок  їх чекав смачний обід та  солодкі подарунки від Діда Мороза.
     
          
          
     
Переглядів: 1027 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Декабрь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024