Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетверг, 25.04.2024, 23:37

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2016 » Декабрь » 2 » Концертну програму напередодні дня Збройних сил України вихованці ЦЕВ подарували військовослужбовцям АТО.
22:03
Концертну програму напередодні дня Збройних сил України вихованці ЦЕВ подарували військовослужбовцям АТО.

"З ЛЮБОВ'Ю ДО ВАС!"

 

 

 

Концертну програму з такою назвою напередодні дня Збройних сил України подарували військовослужбовцям АТО, які зараз перебувають на відпочинку під Сумами. Учасниками програми стали: народний фольклорний ансамбль «Любисток» Шосткинського ЦЕВ (керівник Тетяна Стегайло, заслужений працівник культури України) та народний ансамбль народного танцю «Джерельце» (керівники Людмила Маковець, заслужений працівник культури України та Яна Третʼяк).

Програма включала у себе кращі зразки вокальної та хореографічної творчості з репертуару колективів. Вся вона була пронизана невимовною Любов’ю та гордістю за військових, які виборюють мир на кордонах України.

У складі батальйону служать 15 хлопців з Шостки та Шосткинського району.  Їх серця переповнювала радість від того, що вони зустрілися зі своїми, рідними земляками.

Привітання цього дня пролунали на адресу військових від шосткинського міського голови Миколи Петровича Ноги. «Шостка завжди підтримає вас. А сьогодні приймайте вітання з днем Збройних Сил України і знайте, що ми цінуємо ваш вклад у збереженні миру в Україні» - сказав Микола Петрович.

Підтримала юних артистів і заступник шосткінського міського голови, Сиваєва Ніна Олексіївна, яка була присутня під час концерту.

В свою чергу військовослужбовці висловили слова вдячності  за активну громадянську позицію, підтримку та розвиток національно-патріотичного виховання, розуміння культурних потреб Збройних Сил України у ці складні часи та нагородили Почесними грамотами:  міського голову м. Шостка М.П. Ногу, художні колективи ЦЕВ: «Любисток» та «Джерельце»,. Також, за всебічну підтримку, передали почесну грамоту Волонтерам ГФ “Шосткинська варта”

Концерт виявився дуже піднесеним. У його фіналі до учасників колективу приєдналися шосткинські військові, яким дівчата подарували ніжні поцілунки. Довго ще спілкувалися юні артисти і військовослужбовці – обмінювалися враженнями, посмішками, фотографувалися. Навіть приміряли бронежилети!!! І були вражені, бо вага одного – 16 кг. А повна викладка військового трохи більше ніж 20 кг. А згодом, всю творчу делегацію пригостили справжнім солдатським обідом.

Поверталися додому щасливі – творчість дітей додала наснаги військовим, а вони в свою чергу зрозуміли, що внесли посильний вклад в мир України.

Творча делегація вдячна за організацію поїздки О. Ткаченко, начальнику управління з НС Шосткинської міськради, І. Фатуну, начальнику Шосткинського відділу культури і туризму, В. Кисельову, директору ЦЕВ, С. Дворецькому, звукооператору ЦКіД за якісне озвучення концертної програми, В. Кисельову, культорганізатору ЦЕВ за фото і відеозйомку. Виражаємо подяку водіям, які незважаючи не несприятливі погодні умови безпечно доставили юних артистів до концертного майданчика, а, згодом, і до дому.

Фотозвіт

         

       

Переглядів: 1037 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Декабрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024