Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСуббота, 20.04.2024, 03:04

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2018 » Февраль » 24 » «МАГІЯ БІСЕРНОГО СЯЙВА»
11:35
«МАГІЯ БІСЕРНОГО СЯЙВА»

"МАГІЯ БІСЕРНОГО СЯЙВА"

 

 

 

 

21 лютого  у виставковій залі Шосткинського краєзнавчого музею відбулась непересічна подія – на свою звітну виставку «Магія бісерного сяйва» в рамках підтвердження звання «Зразковий художній колектив» запросила майстерня «Бісероплетіння» центру естетичного виховання Шосткинської міської ради Сумської області.

На заході присутні мали змогу побачити 321 роботу вихованців майстерні початкового, основного та вищого рівнів, які були виготовлені  за період з 2013 року по 2017 навчальні роки включно.

Переважна більшість вихованців майстерні «Бісероплетіння», опановуючи різні техніки бісероплетіння, стають його палкими прихильниками – одразу і надовго.

Секрет простий: плетіння бісером - це дуже захоплююча справа, яка дає змогу створювати найрізноманітніші речі: кулони, браслети, декоративні композиції, прикраси для одягу та побуту, які дарують радість і автору цих речей, і тому, хто отримує їх, у подарунок.

На заняттях вихованці пізнають «маленькі таємниці Майстра»: як брати бісер, голку, дріт, жилку, як зробити застібки, подовжити робочу нитку, тощо.

Від творчості педагога-позашкільника залежить цікаве життя самих вихованців.

У сучасному позашкільному закладі, де роль педагога зводиться не тільки до передачі знань, педагогічна творчість відіграє особливу роль.

Кожна дитина для Світлани Михайлівни Коновалової - то неповторний світ, вона вміє відчути її індивідуальність, вишукати ті методичні форми, що сприяють  збагаченню й розвитку творчого потенціалу, розкриттю її здібностей, бажанню й умінню вчитися творити, відчувати радість пізнання.

Її будні  - це постійний творчий пошук. Вона вчиться і навчається сама, росте разом із своїми вихованцями. В основу своєї роботи педагог кладе любов і повагу до дитини, опору на її сили, внутрішній потенціал.

Відомі педагоги говорять, що кожен, хто працює з дітьми має свій арсенал прийомів, методів, власних таємниць і здогадок, помилок і перемог –всього того, з чого торується педагогічна стежинка у світ творчої душі.

Для Світлани Михайлівни ця теза – ключова. Тому її вихованці мають змогу розвивати свої природні задатки, самореалізовуватися в тому виді творчості, який вони обрали - бісероплетінні.

На знаменну для майстерні «Бісероплетіння» подію, завітали гості. Від імені педагогічного колективу ЦЕВ вихованців і керівника гуртка привітала Наталія Ющенко, заступник директора позашкільного закладу.

Довга дружба і спільні творчі проекти стоять за плечима майстерні та працівників краєзнавчого музею. Вони дуже дбайливо і професійно поставилися до створення звітної виставки «Магія бісерного сяйва». Любов Войстрик – старший науковий співробітник музею вручила С.Коноваловій Свідоцтво про організацію виставки.

Учасників  майстерні «Бісероплетіння» привітала Любов Ходькова, методист управління освіти Шосткинської міської ради; Ольга Коваленко, вчитель початкових класі школи №7; Олена Кравченко, керуюча справами Шосткинського виконкому.

Красуні народного художнього колективу фольклорного ансамблю «Любисток» під керівництвом заслуженого працівника культури України Тетяни Стегайло заспівали українську народну пісню, а їх автентичний одяг прикрашали ґердани від майстерні «Бісероплетіння».

Виставка «Магія бісерного сяйва» триватиме у краєзнавчому музеї до 8 березня. То ж, всі бажаючи зможуть доторкнутися до чарівного виду стародавнього народного мистецтва.

Фотозвіт

    

         

Переглядів: 877 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Февраль 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024