Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетверг, 28.03.2024, 16:50

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2012 » Октябрь » 4 » На Сумщині відбулися урочистості до Дня працівника освіти
00:16
На Сумщині відбулися урочистості до Дня працівника освіти
     

«Професія від Бога одна – УЧИТЕЛЬ. Усі інші - від Учителя.»

              Б.Жебровський

«Основою життєвого успіху кожної людини є знання, навички і вміння, закладені у школі. Тож професія вчителя є визначальною для розвитку держави. Від неї залежить відтворення інтелектуальних сил суспільства, відродження духовності», – наголосила у ході урочистостей у Палаці заступник голови облдержадміністрації Тамара Іщенко.

Вона передала вітання від керівника регіону Юрія ЧМИРЯ, висловила безмежну вдячність усім, хто обрав благородну справу вчителя, хто щоденною копіткою працею виховує підростаюче покоління та побажала мудрості, натхнення і незгасного джерела душевного тепла, яке педагоги щодня дарують дітям.

«Успіхи освітян досягнуті спільними зусиллями влади та педагогів. Заклади освіти увійшли в новий навчальний рік з оновленою матеріальною базою. Останнім часом в області створено 20 навчально-виховних комплексів, відкрито 45 груп у дошкільних навчальних закладах, новий корпус СумДУ, територіальні відділення Малої академії наук України в Ромнах і Шостці, розширено мережу позашкільної освіти в сільській місцевості. Коштом Державного бюджету придбано 34 шкільні автобуси. Відтепер організованим підвезенням забезпечено 100% учнів», – зазначила Тамара Іщенко.

«Освіта Сумщини впевнено крокує вперед. Ми – перші в загальнодержавному рейтингу за охопленням дітей дошкільною та позашкільною освітою, серед лідерів – за кількістю найкращих результатів на зовнішньому незалежному оцінюванні та за забезпеченістю шкіл психологами», – наголосила тимчасово виконуюча обов’язки начальника управління освіти і науки облдержадміністрації Інеса ПЄСОЦЬКА.

«В області 36 заслужених працівників освіти. Щороку за досягнення в галузі 5 найкращих педагогів нагороджується премією імені А.С. Макаренка, 414 вчителів отримують доплати до посадових окладів за успішну підготовку дітей до учнівських олімпіад», – повідомила Інеса Пєсоцька.

Сьогодні в Шостці, у залі Центру естетичного виховання,  також вітали освітян міста. Поздоровлення від мера міста і себе особисто передала його заступник Сиваєва Н.О., до її вітань приєднались начальник управління освіти Наймітенко А.М. і голова  міської організації профспілки освітян Нікітіна І.О.

Не залишився осторонь і депутатський корпус: від  імені депутатів усіх освітян привітала голова депутатської фракції Партії регіонів Галина Слізовська.

Фахівцями Центру естетичного виховання був підготовлений великий святковий концерт, у  якому взяли участь саме  працівники освітянської галузі  міста.

4 жовтня всіх працівників освіти міста чекає подарунок від міського голови: для них артистами обласного театру ім. Щепкіна буде показаний спектакль «По-модньому», за мотивами однойменної комедії М.П. Старицького «За двома зайцями»


Переглядів: 1014 | Додав: Admin | Теги: ЦЕВ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Октябрь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024