Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПятница, 19.04.2024, 19:12

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2012 » Декабрь » 29 » Новорічне вітання освітянам
22:12
Новорічне вітання освітянам
НОВОРІЧНЕ ВІТАННЯ ОСВІТЯНАМ!






Шановні освітяни, позашкільники!

Від усього серця вітаю Вас із довгоочікуваними і світлими святами – Новим Роком та Різдвом Христовим! Це усіма нами з дитинства улюблені дні, наповнені світлом свята спільної радості, веселощів, очікування чуда й казки, душевного тепла й надії.

Озирнувшись назад, можна сміливо сказати, що 2012 рік був прожитий не дарма. Цей рік був насичений подіями, напруженою працею, глибоким змістом та звершеннями. Він подарував нам радість зустрічей і відкриттів, перемог та досягнень, новий професійний і життєвий досвід.

Від усієї душі зичу Вам великого людського щастя, міцного здоров'я, добра й радості, вірних друзів та близьких людей поруч. Нехай прийдешній рік виправдає ваші надії та прагнення, принесе достаток і добробут вашим сім'ям. Нехай панують у ваших домівках мир, взаєморозуміння й любов.

З Новим Роком та Різдвом Христовим!

З глибокою повагою,
М.П. Нога,
міській голова


Шановні земляки!  Дорогі освітяни Сумщини!

Прагнеться привітання з Новим 2013 роком та Різдвом Христовим розпочати з ліричного вступу. Про передсвяткові грудневі заметілі, чисті високі сніги, про налаштованість людських душ на хвилю оновлення, корисних задумів, красивих мрій. Бо й справді з усього багатства річних знакових подій, свят новорічні та різдвяні занесені до особливого ореолу піднесення, душевності.

На старті Нового року ми обов’язково аналізуємо прожитий попередній час. Із задоволенням відзначаємо: освіта Сумщини увесь рік, що минає, виступала надією і опорою держави. Гідно виконувала свої професійні обов’язки, помножені на вірність покликанню, любов до своїх учнів, студентів. Нам є чим пишатися, нам є над чим працювати. Ми настроєні і надалі діяти рішуче і відповідально. Не виправдовуватися обставинами, а наполегливо і мудро долати труднощі, проблеми. Завжди пам’ятати: стараємося для наших дітей, молоді, їхніх батьків.

Дякуючи наполегливої праці освітян в області здійснюється дошкільне виховання, реформуються загальноосвітня, професійно-технічна та вища школи, а позашкілля, територіальні відділення Малої академії наук України сприяють тому, щоб діти, юнь вільно обирали улюблені заняття, відчували себе елітою, патріотами, духовно багатими людьми.

Шановні земляки! Колеги-освітяни, батьки, студенти, учні, вихованці позашкільних закладів! Здається, усі слова разом не здатні висловити почуття, які огортають душі і серця людей у новорічно-різдвяний час. Щиро бажаю вам побільше позитиву, моментів для радощів, успіхів у 2013 році. Щоб усі ми стали багатшими на здоров’я, любов до ближнього, душевну щедрість.

Нехай бажання, як полум’я різдвяної свічки, будуть світлими, яскравими. Усім - веселих гарних свят та благополуччя й удач на всі 365 наступних днів.

З Новим роком! З Різдвом Христовим!


З повагою, Інеса Пєсоцька,
тимчасово виконуюча обов’язки
начальника управління освіти і науки
Сумської обласної державної адміністрації



Позашкіллю діяти і жити!

Дорогі друзі – позашкільники!

Велика, дружна, творча команда педагогів, вихованців позашкільних навчальних закладів області, підбиваючи підсумки роботи у 2012 році, з упевненістю, новини задумами та проектами вступає у новий 2013 рік.

Озираючись назад, можна сміливо сказати: рік, що минає, був насичений цікавими подіями. Він подарував нам радість зустрічей і відкриттів, перемог і досягнень.

Мені приємно зазначити, що на загальнодержавному рівні позашкілля Сумщини має високі рейтингові показники за основними напрямами позашкільної освіти і входить до трійки кращих областей щодо рівня якості навчально-виховної роботи з дітьми у сфері вільного часу.

Ми перші в Україні по охопленню дітей і молоді позашкільною освітою. Нині в гуртках і творчих об’єднаннях позашкільних навчальних закладів області позашкільну освіту здобувають понад 50 тисяч вихованців.

Це стало можливим завдяки виконанню завдань соціально-освітнього проекту «Дійти до кожного, зацікавити всіх»», що реалізується відповідно до розпорядження голови обласної державної адміністрації. Відтак, позашкілля Сумщини розглядається як суспільно значуща навчально-виховна система, спрямована не задоволення потреб юних мешканців області на творчий розвиток, професійне самовизначення.       

Президент держави Віктор Янукович оголосив 2013-й рік Роком дитячої творчості. Це додає впевненості в тому, що увага суспільства й надалі буде зосереджена на створенні умов для виховання творчої компетентної особистості.

Перша ознака успішної держави - щасливі, усміхнені діти. Тож нехай 2013 рік буде роком ще більших досягнень і яскравих перемог наших дітей. Нехай заклади позашкільної освіти стануть справжньою територією успіху для кожної дитини.

Нехай прийдешній рік справдить найкращі надії та прагнення, добрим другом прийде до ваших домівок і наповнить їх святковим настроєм, щастям і миром.

З Новим роком!

З Різдвом Христовим!


З повагою,
Лариса Тихенко,
директор Сумського обласного центру
позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю


Шановні колеги ! Дорогі освітяни!

Сердечно вітаю Вас з Новим 2013 роком та Різдвом Христовим!

Бажаю , щоб прийдешній рік був для Вас, Ваших рідних і близьких щасливим, багатим на здоров’я і щедрим на добро, став роком чистих помислів, мудрих рішень, нехай принесе у нашу освітянську родину мир,злагоду, достаток, подарує радість, натхнення на творчу працю, всеперемагаючу любов і Божу благодать на многі літа. Нехай завжди вас зігріває тепло рідних та друзів і разом з Новим роком та сяйвом різдвяної зорі у Ваших домівках оселяться взаєморозуміння,добро,любов і затишок .

Щедрого Нового року та веселого Різдва !


З повагою,
Н.О. Сиваева,
заступник міського голови

Шановні освітяни!

Щиро вітаю Вас з найсвітлішими і найрадіснішими святами – Новим роком та Різдвом Христовим!

Новий рік і Різдво - це ті свята, які доброю казкою входять у наші оселі. А Перша Різдвяна зірка дарує віру у краще майбутнє і впевненість у своїх силах.

Новорічні свята – це чи не єдиний час у всьому році, коли можна відкласти справи, забути про поточні турботи, заручившись клопотами приємними душі та серцю.

2012 рік для освітян міста був досить плідним, цікавим, насиченим успіхами, роком нових ініціатив та утвердження  освіти Шостки і Сумщини в цілому.

Шановні освітяни, дорогі позашкільники! Висловлюю Вам сердечну вдячність за вашу постійну невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей і до рідного краю. Ви - особливі люди, які віддають свою душу та серце дітям, плекаючи їх майбутнє.

Нехай Ваше життя завжди залишається наповненою любов'ю і увагою ваших учнів, а держава гідно оцінює працю своїх кращих громадян.

Від усього серця бажаю Вам здоров'я і благополуччя, мудрості і натхнення, матеріальних статків вашим сім'ям, творчої наснаги у здійсненні всіх Ваших задумів. Нехай добро і радість оселяться у Ваших родинах і щасливою буде кожна мить Нового 2013 року!


З повагою,
А.М. Наймитенко,
начальник управління освіти
Шосткинської міської ради


Переглядів: 3967 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Декабрь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024