Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПятница, 29.03.2024, 10:26

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2016 » Август » 25 » Освітян Шостки зібрала щорічна педагогічна конференція
17:32
Освітян Шостки зібрала щорічна педагогічна конференція

ОСВІТЯН ШОСТКИ ЗІБРАЛА ЩОРІЧНА ПЕДАГОГІЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ

 

 

 

 

У Шостці пройшла традиційна серпнева педагогічна конференція. Щороку вона збирає освітян міста у  Центрі естетичного виховання ШМР. У такий спосіб, зазначили в управлінні освіти, усі заклади, де навчаються і розвиваються діти, мають змогу прозвітувати про свою роботу за минулий рік. Цьогоріч це відбувалося у формі відеопрезентації. А показати шосткинським освітянам є що, позаяк жоден із них не стоїть осторонь процесів, які відбуваються в освіті держави.

Наталія Сергейко, начальник  управління освіти: «Проведення і підготовка педагогічної конференції у місті має свої особливості. Ми намагаємося до цього підходити творчо. Хочемо показати, що ті здобутки, які має освіта міста, - це результат роботи кожного вихователя ДНЗ, кожного керівника гуртка, спортивної секції, адміністрації навчальних закладів, вчителів шкіл, управління освіти та методичної служби».

Любов Волошко, заступник начальника міського управління освіти: «Педагогічна конференція – це спосіб підведення підсумків за минулий рік. Освітянам Шостки є чим пишатися, бо ми маємо значні перемоги - міські, обласні, всеукраїнські. Вдячні тим педагогам, які готували дітей».

Микола Нога, міський голова: «Конференція – це свято. Кожен рік вона різна. Але залишається дух доброти, людського спілкування і цю традицію треба продовжувати. Сьогодні ви показали: у Шостці є чим гордитися. Ви молодці і дійсно найкращі. Багато ваших ідей реалізується в місті не лише в освіті. Живе спілкування з вами дає наснаги до роботи. Я переконаний: буде ще багато перемог».

Педагоги Шостки можуть пишатися своїми учнями. У цьому, переконані в управлінні освіти. У перемогах учнів безумовно є заслуга кожного вчителя.

Напередодні початку нового навчального року на конференції привітали всіх, хто бере участь у навчанні й розвитку маленьких і юних шосткинців. Гідні умови для цього, запевнили освітян, створювали, створюють і продовжуватимуть це робити.

Міській голова вручив подарунки вчителям які сьогодні відзначають день народження.

Достойним акордом завершення конференції стало привітання від юних талантів центру естетичного виховання. Велична театралізована вокально – хореографічна композиція «Україна – наш дім» включала у себе кращі зразки українських пісень та танців, які представили народний хореографічний ансамбль «Сюрприз» (керівники Віра та Василь Тихоновські, Заслужені працівники освіти України); народний ансамбль танцю «Джерельце» (керівники Людмила Маковець, Заслужений працівник культури України та Яна Третьяк); зразковий театр естрадної пісні «Мікс» (керівник Ірина Легейда, відмінник освіти України ); народний фольклорний ансамбль «Любисток» (керівник Тетяна Стегайло, Заслужений працівник культури України); народна студія сучасного танцю «Шарм» (керівник Ірина Домащенко). Педагогами гуртків декоративно прикладного мистецтва ЦЕВ проведена благодійна виставка-ярмарка робіт вихованців.

Відеосюжет ТРК "Акцент"

         

        

       

Переглядів: 1170 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Август 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024