Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПятница, 19.04.2024, 16:50

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2013 » Май » 12 » Перше свято! «Нам 5 років»
12:02
Перше свято! «Нам 5 років»
ДИТЯЧИЙ КОЛЕКТИВ СУЧАСНОГО ТАНЦЮ "LET'S GO" В РАМКАХ РОКУ ДИТЯЧОЇ ТВОРЧОСТІ ВІДСВЯТКУВАВ ПЕРШИЙ ЮВІЛЕЙ!





В нашому місті існує надзвичайно цікавий колектив, який унікальний в своєму роді – дитячий колектив сучасного танцю «Let’s Gо». Цими днями він відсвяткував свій перший ювілей – 5 років від дня заснування. Для творчого колективу п’ять років існування – це досить незначний строк, можна навіть сказати, зовсім дитячий вік. Як правило, за такий період колектив тільки-тільки починає ставати на ноги, з’являється сталий репертуар, формується робоча група і якщо глядачам хоча б дещо починає говорити назва колективу, то це вже значний успіх, можна сподіватись на вагоміші перемоги в майбутньому. Проте, все вищесказане абсолютно не стосується дитячого колективу сучасного танцю «Let’s Gо».  Тому що, святкуючи свій перший ювілей, цей колектив має за плечима досить вагомі здобутки, участь і перемоги в престижних конкурсах і фестивалях,  шану і любов шосткинців (певно, не знайдеться у нашому місті жодного, хто б не знав про «Let’s Gо»), славу, популярність і визнання далеко за межами Шостки і, навіть, України, величезний потенціал енергії, ідей, творчих задумів на багато років наперед.

11 травня  дитячий колектив сучасного танцю «Let’s Gо»  у рамках року дитячої творчості проводив свій перший ювілейний концерт для батьків, друзів, майбутніх учасників «Let’s Gо». На цьому концерті вихованці колективу показали деякі епізоди своєї роботи: хореографічні номери та  дещо з уроків акторської майстерності. А ще, діти продемонстрували своє мистецтво, виконавши улюблені номери. Та й взагалі, заняття в «Let’s Gо» не з легких. Проте, учасники дитячого колективу  добре знають, що без кропіткої щоденної праці успіху не досягнути. Але, попри всі труднощі, заняття в «Let’s Gо» вважають надзвичайно цікавими, сам колектив – дружнім і доброзичливим, а свого керівника, Сергія Коваленко, – справжнім професіоналом, суворим, але справедливим, добрим і близьким чоловіком.

Після ювілейного концерту дитячого колективу сучасного танцю вихованці «Let’s Gо» та їх батьки зібрались в танцювальній залі ЦЕВу для того, щоб відсвяткувати свій ювілей. Цього вечора нікому не довелось сумувати. Ігри, конкурси, розваги, подарунки та ласощі створили справжнє свято. І було воно щирим, теплим, по-домашньому затишним.

А інакше і бути не могло, адже  дитячий колектив сучасного танцю «Let’s Gо»  – це дійсно одна велика сім’я.
         
    
Переглядів: 1403 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 1
1 поклонник  
0
Концерт превосходный! Очень грамотно выстроен. Ребята молодцы! "Ритмы улиц" - это круто! Достойный коллектив!

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Май 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024