Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПятница, 29.03.2024, 14:46

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2017 » Май » 14 » Потрійне свято «У КОЛІ ДРУЗІВ».
20:47
Потрійне свято «У КОЛІ ДРУЗІВ».

ПОТРІЙНЕ СВЯТО "У КОЛІ ДРУЗІВ"

 

 

 

 

14 травня учасники «Народного художнього колективу» ансамблю народного танцю «Джерельце» творчим звітом відзначили відразу три дати – безпосередньо творчий звіт, День Європи та День матері. ЦЕВ «Зірка» цього дня перетворився на справжній євромайданчик. Царювала на ньому атмосфера творчості, піднесеної радості і безмежного щастя. Відкрили концерт учасники «Джерельця» хореографічною композицією «Єдина наша Україна». Після неї на сцену запросили на сцену найпочесніших танцюристів – випускників ювілейного для «Джерельця» року.

Лілія Бурлакова, Дар'я Киричок, Валентина Туніковська, Дарина Михайленко, Анна Мехова, Дар'я Пасашева, Галина Зорева, Олена Рубаник, Ілля Горовий, Дмитро Гончар, Олександр Карась, Даніїл Карпенко прийняли вітання і отримали напутні слова від керівників ансамблю заслуженого працівника культури України, кавалера ордена княгині Ольги 3 ступеня Людмили Маковець та молодого і талановитого хореографа Яни Третьяк.

Зі словами вдячності на адресу керівників звернулися представники батьківського комітету – Зінаїда Туніковська, Наталія Рубаник та Ольга Горова.

Володимир Кисельов, директор Шосткинського ЦЕВ привітав випускників і передав на адресу всіх присутніх привітання М.П.Ноги,  міського голови з Днем Європи.

У творчому звіті виступили всі вікові групи народного ансамблю танцю «Джерельце», подарувавши прихильникам творчості колективу як прем’єри, так і номеру з золотого фонду ансамблю. Для глядачів було проведено бліц – вікторину по сторінках історії «Джерельця», а її переможцям було вручено сувеніри.

Свято завершилося довгими і щирими оплесками глядачів. Завтра на зміну творчому звіту прийдуть робочі будні, бо попереду ще багата концертів і заходів. Але, для джерельчят то звичний і радісний режим яскравого творчого життя.

Фотозвіт

         

       

Переглядів: 845 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Май 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024