Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетверг, 25.04.2024, 06:28

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2016 » Июль » 11 » «Реверанс» підкорював Болгарію
20:58
«Реверанс» підкорював Болгарію

"РЕВЕРАНС" ПІДКОРЮВАВ БОЛГАРІЮ

 

 

 

Навчально-тренувальні збори зі спортивних бальних танців пройшли в Болгарії, на всесвітньо відомому курорті «Золоті піски». Організатор зборів Ліга Танцю України і особисто її Президент Пигулевский Владислав Володимирович.

Вихованцям клубу спортивно-бального танцю «Реверанс» Центру естетичного виховання ШМР (керівник Євген Зарічняк) випало щастя взяти участь в зборах. Вони були запрошені як переможці «Кубку ЛТУ - 2016»

Діти, разом з керівником, проживали в готелі «Paradise Green Park». Цей, нещодавно побудований, розкішний комплекс розташований у 600 метрів від пляжу, в тихій лісовій місцевості в західній частині курорту "Золоті піски". До послуг гостей різноманітні чудові зручності. Затишні апартаменти комплексу оформлені в сучасному і вишуканому стилі. Ресторан «Golden Eagle» радував високим рівнем обслуговування. Нашим вихованцям пропонували всілякі страви болгарської кухні, делікатеси європейської та середземноморської кухні.

Під час зборів з вихованцями "Реверансу" займалися кращі майстри Ліги спортивно-бального танцю, проводилися заняття з йоги.                   У програму входили щоденні фізичні вправи, зарядка, тренування, пляж і різні розважальні заходи.

«Було дуже багато активності, танців! Ми купалися в морі, засмагали, займалися спортом, навчалися новому і звичайно відпочивали», - навперебій розповідають вони. «Дійсно, - усміхається Євген Олександрович, - починаючи з підйому о 8 годині ранку, діти перебували в безперервному русі на свіжому повітрі. Дуже цікава анімаційна програма, різні спортивні заходи, екскурсії та, звичайно, морські купання. А танцювали, можна сказати, з ранку до ночі. Будь-який захід починався і закінчувався танцями. Тому засипали всі миттєво і спали богатирським сном».

На запитання, чи не нудьгували по дому наймолодші члени групи, дізнаємося, що за безліччю вражень нудьгувати було просто ніколи.

На питання, чи вдалося хоч трохи познайомитися з болгарською мовою, адже всі в таборі говорили  по-російськи, вихованці колективу негайно починають жваво сипати іноземними слівцями. А для того, щоб проілюструвати, як далеко вони просунулися в освоєнні клубних танців, вони піднялися на сцену і на подив злагоджено виконали кілька ритмічних  танцювальних номерів.

"Ми повернулися з Болгарії, відпочили на курорті Золоті піски! Я в захваті!" - каже Яна Бочек і її підтримує  партнер по танцях Денис Волков.  З ними згодні і їхні мами Анна Василівна та Ольга Олександрівна.

Фотозвіт

    

         

Переглядів: 1100 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Июль 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024