Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПятница, 19.04.2024, 13:26

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2016 » Июль » 19 » Щоденник фестивалю.
09:13
Щоденник фестивалю.

Х МІЖНАРОДНИЙ КОНКУРС-ФЕСТИВАЛЬ ДИТЯЧОЇ ТВОРЧОСТІ "УСІ МИ ДІТИ ТВОЇ, УКРАЇНО!" - ВІДКРИТО

 

 

В Одесі 18 липня 2016 року в Українському дитячому центрі «Молода гвардія» відбулося відкриття фіналу десятого Ювілейного Міжнародного конкурсу-фестивалю дитячої творчості «Усі ми діти твої, Україно!».

Під час церемонії відкриття з вітальним словом до творчої молоді звернулися: виконавчий директор фестивалю, голова правління Міжнародної освітньо-культурної асоціації Любов Горват, генеральний директор ДП «УДЦ «Молода гвардія» Едуард Лебединський, голова журі фестивалю, співак, композитор, народний артист України Олег Марцинківський та інші поважні гості, які побажали дітям гарного відпочинку, творчих здобутків та перемог.

На адресу організаторів та учасників фестивалю надійшли вітання від  Міністерства соціальної політики України, Міністра культури України,  Міністра освіти і науки України  та Міністра молоді і спорту України.

Цього року у фестивалі беруть участь понад 730 дітей, серед яких  представники  культурних товариств України та талановиті діти, що мають інвалідність. Усі вони представляють кращі мистецькі колективи з різних куточків України.

Концерт - відкриття конкурсу-фестивалю перетворився в грандіозне шоу, тут були представлені колективи практично з усіх куточків України. Разом з дітьми на одній сцені працювали: Анжелина Швачка, Народна артистка України, солістка Національного академічного театру опери та балету України імені Т. Г. Шевченка, Лауреат Національної премії імені Тараса Шевченка та Ірина Семененко, Заслужена артистка України, солістка Національної опери України, лауреат українських та міжнародних премій .

Діти потрясли всіх присутніх своїм талантом, а фінальну пісню «Молода гвардія» виконану  головою журі, Народним артистом України Олегом Марцинківським та творчими колективами: «Шарм» ( Шостка), «Ярмарок» (Чернігів), «Щасливе дитинство» (Харьків) зал вітав стоячи.

Фестиваль оголошено відкритим, третій  рік поспіль фестиваль "Усі ми діти твої, Україно!" проходить під патронатом Президента України - Петра Порошенка.

Юні цевівци дуже задоволені своїм перебуванням в "Молодій гвардії", вихованці "Шарму" взяли участь у концерті відкриття фестивалю "Усі ми діти твої, Україно!", а керівнику колективу, Ірині Домащенко, зі сцени була оголошена подяка від організаторів фестивалю за постановку фінального номеру концерту. Вихованці ЦЕВ  продовжують приймати активну участь у заходах табору і звичайно готуються до конкурсної програми фестивалю.

Нехай їм пощастить і вони увійдуть до числа кращих виконавців України! Підбиття результатів та урочисте закриття Міжнародного конкурсу-фестивалю «Усі ми діти твої, Україно!» відбудеться 30 липня.

Фотозвіт

    

         

Переглядів: 1266 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Июль 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024