Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПятница, 19.04.2024, 03:40

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2012 » Август » 11 » «СЮРПРИЗ» переміг на фестивалі - конкурсі «Усі ми діти твої, Україно»
12:49
«СЮРПРИЗ» переміг на фестивалі - конкурсі «Усі ми діти твої, Україно»

«СЮРПРИЗ»  переміг на фестивалі - конкурсі «Усі ми діти твої, Україно»



Під патронатом Шосткинської міської організації Партії регіонів шостий рік поряд  колективи Центру естетичного виховання Шосткинської міської ради приймають участь в роботі  Міжнародного фестівалю-конкурсу  «Усі ми діти твої, Україно!» У цьому році 27 вихованців «СЮРПРИЗА»   гідно представили ЦЕВ і стали переможцями фестивалю отримавши перше місце.



з 17 липня до 6 серпня 2012 року в Українському дитячому центрі «Молода гвардія» у рамках 3-ї тематичної зміни «З вірою в себе і майбутнє України»
тривав
VI Міжнародний конкурс-фестиваль дитячої творчості «Усі ми діти твої, Україно!», метою якого є державна підтримка обдарованих дітей та юнацтва, розвиток інтелектуальних та творчих здібностей української молоді та представників національних меншин України, учнівської молоді з числа
закордонних українців, виховання у молодого покоління любові до Вітчизни, толерантності, шанобливого ставлення до культурних надбань українців і представників інших національностей.

У програмі фестивалю взяли участь понад 1000 дітей, які представляли 25 регіонів України, українське зарубіжжя, делегації товариств болгар, румун, поляків, греків та асоціацію німців в Україні.

Під час фіналу VI Міжнародного конкурсу-фестивалю дитячої творчості «Усі ми діти твої, Україно!» діти змагалися за перемогу у різних конкурсних номінаціях. У рамках фестивалю діти стали учасниками різних заходів, серед яких: спартакіади, творчі майстерні, концертні програми, вечори знайомств, творчі зустрічі з відомими артистами України та гостями із Канади ансамблем пісні і танцю «Вітер», шоу-програми, хода пам’яті, присвячена 70-річчю підпільної комсомольської організації «Молода гвардія» та інше.

Під час роботи конкурсу-фестивалю організовано виставку кращих творчих робіт учасників фестивалю у різних напрямах декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва, вироби зі шкіри, тканини, ниток, бісеру, глини, тіста тощо.

Лауреатами фестивалю стали народний ансамбль танцю «Сюрприз» Шосткинського центру естетичного виховання, ансамбль народних інструментів «Слобожанські візерунки», ансамбль бандуристів «Купавонька» Харківського спеціального навчально-виховного комплексу для дітей з вадами зору імені В.Г. Короленка, Чекало Мар’яна з Тернопільщини та інші.

Підсумки творчих змагань учасників фестивалю підбито 2 серпня 2012 року на церемонії закриття VI Міжнародного конкурсу-фестивалю дитячої творчості «Усі ми діти твої, Україно!». З вітальним словом від Міністра освіти і науки, молоді та спорту України Дмитра Табачника до учасників фестивалю звернулась начальник відділу змісту позашкільної освіти Інституту інноваційних технологій і змісту освіти Олена Артеменко. Лауреатів фестивалю вітали голова правління Міжнародної освітньо-культурної асоціації, виконавчий директор фестивалю Любов Горват, генеральний директор Українського дитячого центру «Молода гвардія» Едуард Лебединський, голова журі фестивалю, співак, композитор, народний артист України Олег Марцинківський.

Яскравим подарунком для всіх став заключний концерт лауреатів та гостей фестивалю, солісток Національної опери України, заслужених артисток України Анжеліни Швачки та Ірини Семененко разом , на одній сцені,  працювали і вихованці з «СЮРПРИЗА»

Керівники колективу, Віра та Василь Тихоновські, отримали подяку від голови Шосткинської міської організації Партії регіонів Ноги Н.П. за великий внесок у культурне життя міста, виховання підростаючого покоління і отримане перше місце за підсумками фестивалю-конкурсу "Усі ми діти твої, Україно!"

Фото тут: http://cev-shostka.at.ua/photo/sjurpriz_v_quot_molodoj_gvardii_quot/3

Переглядів: 2007 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.5/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Август 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024