Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВторник, 16.04.2024, 06:16

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2017 » Март » 27 » Спогади про зустріч з професіоналами
10:24
Спогади про зустріч з професіоналами

ХОРЕОГРАФИ ЦЕВ ПІДВИЩИЛИ СВІЙ ПРОФЕСІЙНИЙ РІВЕНЬ

 

 

 

Днями у  м.Харкові за підтримки Міністерства освіти та науки України пройшов Всеукраїнський науково-практичний семінар «Традиції та інновації у хореографічній освіті в умовах багатопрофільного позашкільного навчального закладу».

В цьому семінарі прийняли участь хореографи Центру естетичного виховання Шосткинської міської ради: Керівник народного ансамблю танцю «Джерельце» Яна Трет’як та хореограф Народного фольклорного ансамблю «Любисток» Наталія Бровач.

Програма проведення Всеукраїнського семінару – практикуму була дуже змістовна та цікава.

  • Федосєєва С.В , директор КЗ «Харківського обласного Палацу  дитячої та юнацької творчості» підготувала доповідь на тему:«Роль позашкільних навчальних закладів у допрофесійній освіті та професійному самовизначенні особистості»;
  • Галенко Р.О, завідувач відділу «Ансамбль танцю «Щасливе дитинство» КЗ «Харківського обласного Палацу дитячої та юнацької творчості», заслужений працівник освіти України змістовно розповіла про «Традиції та інновації в організації навчально-виховного процесу в роботі ансамблю танцю «Щасливе дитинство».

Особливо запам’ятались  практичні майстер-класи на базі народного художнього колективу ансамблю танцю «Щасливе дитинство» та відкриті заняття з хореографічних дисциплін  з вихованцями цього ансамблю.

Новаційним методом  для нас стали заняття з «Народно-сценічного танцю», які підготував та провів  Цомай О.Г, керівник гуртка-методист, відмінник освіти України, на тему: «Особливості виконання чоловічого танцю та віртуозних рухів Центральної України» та «Відпрацювання роботи в парі з партнером в українських танцях».

Дуже цікавими та змістовними стали заняття з тем:

  • «Виконання чоловічої техніки в народно-сценічних танцях»;
  • «Особливості виконання українського, циганського чоловічого танц» (старша група хлопців, 15-16 років).

Цікаво провели практичні заняття та майстер-класи кафедри народної хореографії факультету хореографічного мистецтва Харківської державної академії культури та практичні заняття з майстер-класом Харківського вищого коледжу мистецтв (відділення «Народна хореографія»).

У вільний час для нас була організована екскурсійно-пізнавальна програма та відкритий показ авторського мюзиклу «Ти особливий» у виконанні учасників ансамблю танцю «Щасливе дитинство» який проходив у Палаці студентів Національного юридичного університету  ім. Ярослава Мудрого.

Наприкінці семінару у нас була зустріч з режисерами та балетмейстерами мюзиклу, педагогами відділу, та підведення підсумків семінару і  вручення сертифікатів.  

Такі семінари є дуже корисними, та  дають новий запал енергії та сил працювати й надалі, та використовувати ці знання на практиці.

         

       

Переглядів: 736 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Март 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024