Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСреда, 24.04.2024, 07:12

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2017 » Февраль » 26 » Свято Масляної "Як Масляна Весну зустрічала – Зиму проводжала!"
11:29
Свято Масляної "Як Масляна Весну зустрічала – Зиму проводжала!"

СВЯТО МАСЛЯНОЇ "ЯК МАСЛЯНА ВЕСНУ ЗУСТРІЧАЛА - ЗИМУ ПРОВОДЖАЛА"

 

 

 

Масляна – це останній тиждень перед Великим постом, тому в народі вважається, що його треба провести весело. Отже, від душі повеселившись, люди приспівували: «Масляна, Масляна, яка ти мала! Якби ж тебе сім неділь, а посту – одна».

У Шостці на центральній площі міста відбулося свято  Масляної "Як Масляна  Весну зустрічала – зиму проводжала". Кожен, хто прийшов  цього дня на центральну площу, знайшов забаву за смаком.  Гості свята підтанцьовували та підспівували творчим колективам Центру естетичного вихованням, разом з освітянами виконали кривий танок завівши найбільший хоровод на Сумщині, в котрому взяли участь майже півтори тисячі учасників. А також пригостилися смаколиками на «Конкурсі масляних млинців», дізналися цікаві факти з історії Масляної та долучилися до участі в святі разом із героями Масляної.

Зі сцени лунали вітання від міської влади всім городянам. Заступник міського голови Н. О. Сиваєва провела нагородження переможців за виготовлення снігових фігур…

Підготувала сценарій свята творча група Центру естетичного виховання, провела свято ведуча Вікторія Федоренко, разом з вихованцями колективів ЦЕВ.

Свято продовжили колективи самодіяльної творчості установ культури міста. Справжнім подарунком, від депутата обласної ради Володимира Пилипейко, всім присутнім на святі був виступ гурту "Дебош". На площі працювали торгові павільйони і гості свята із задоволенням пригощалися різними стравами.

Зі святом, Шостка.

Фотозвіт

        

       

Переглядів: 869 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Февраль 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024