Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПятница, 29.03.2024, 09:36

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2013 » Апрель » 14 » Творча зустріч у Шостці
22:12
Творча зустріч у Шостці
ВІТАННЯ ШОСТЦІ ВІД ПОДОЛЯН







На початку 2013 року у рамках Року дитячої творчості, оголошеного Президентом України, учасники народного ансамблю  танцю «Джерельце» Шосткинського центру естетичного виховання та зразкового ансамблю танцю «Слов'яночка» БК ШКЗ «Імпульс» перебували у Хмельницькому, де брали участь у фестивалі хореографії «Зимові візерунки», започаткований  Юрієм Гуреєвим, засновником Народного художнього колективу України ансамблю танцю «Подолянчик».

І ось – візит у відповідь. Подолянчики завітали до Шостки. По перше – хореографічною композицією відкрили 7 обласний конкурс хореографії «Поліські візерунки», взяли участь у ньому в якості гостей, а наступного дня дали концерт «Ми подоляни». 17 номерів програми у хореографічних роботах познайомили шосткінського глядача з народними звичаями, культурою та побутом жителів мальовничого Поділля.

Шосткинці дякували юним танцюристам не тільки оплесками, але й вигукували їм «Молодці!».

У фіналі концерту добрих і бажаних гостей привітали зі сцени Ігор Фатун, начальник відділу культури і туризму Шосткинської міської ради, Зінаїда Куниця, головний спеціаліст управління освіти та Володимир Кисельов, директор Шосткинського центру естетичного виховання.

Керівнику «Подолянчика»  Івану Гуреєву, відміннику освіти України, були вручені грамоти міського голови Шостки, міського управління освіти, відділу культури і ЦЕВу, а на адресу Хмельницького міського голови і керівника Хмельницького Палацу творчості дітей та юнацтва, направлені Подяки. Кожний вихованець «Подолянчика» отримав подарунки на згадку.

Натомість, гості у відповідь вручили  сувеніри для колективів – друзів, а також вручили чарівний кошик з писанками. Він стане одним з експонатів на виставці 1 міського конкурсу «Писанковий розмай», який відкриється в Шосткинському краєзнавчому музеї 25 квітня.

Наступний день перетворився для подолянчиків на цікавий і пізнавальний – разом зі своїми друзями з «Джерельця» та «Слов'яночки» вони відвідали музей імені Івана Кожедуба, побували на екскурсії в Новгород – Сіверському.

Ми не прощаємось з «Подолянчиком» , ми кажемо до нових, творчих зустрічей !
         
    
Переглядів: 1107 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/8
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Апрель 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024