Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВторник, 23.04.2024, 19:01

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2017 » Март » 31 » ТВОРИ ДОБРО НА РАДІСТЬ ЛЮДЯМ
15:18
ТВОРИ ДОБРО НА РАДІСТЬ ЛЮДЯМ

ТВОРИ ДОБРО НА РАДІСТЬ ЛЮДЯМ

 

 

 

31 березня 2017 року Центр естетичного виховання став місцем проведення ряду заходів для учнів загальноосвітніх закладів міста, вихованців закладу, мешканців міста, батьків та громадськості.

У цей день, разом  з центром соціальної реабілітації дітей-інвалідів було проведено акцію в підтримку дітей хворих на аутизм. Генеральна Асамблея ООН постановила оголосити 2 квітня Всесвітнім днем поширення інформації про проблему аутизму, для того, щоб підкреслити необхідність допомоги людям, що страждають на аутизм. За останні 10 років діагностуюча кількість дітей з аутизмом зросла у 300 разів. Багато в чому це пов'язано з поліпшенням методів діагностики захворювання, але є припущення про вплив стресів і екологічних умов на схильність до аутизму. Точні причини виникнення аутизму невідомі. Аутизм - це не вирок, це всього лише діагноз, своєчасне визначення якого в більшості випадків допомагає вчасно розпочати процеси реабілітації і адаптації.

Дітям, не байдужим до цієї хвороби, розказали причини виникнення хвороби, звернули увагу на те, що поряд зі звичайними дітьми живуть діти, які трохи відрізняються від них та нагадали про те, що спілкуватися та поводитися з ними треба толерантно. Кожен, хто в цей день прийшов до закладу - отримав кульки синього кольору, які символізують підтримку, повагу та доброзичливість до дітлахів.

Разом із акцією в підтримку дітей хворих на аутизм пройшла міська акція «Посади дерево». У цій акції "Посади дерево"взяли участь діти, які вже протягом тижня відвідують кіно-театральний фестиваль «Казка», вихованці гуртків, студій, творчих колективів ЦЕВ, батьків та просто небайдужих перехожих мешканців нашого міста.  Під час акції на території парків  дітьми та працівниками ЦЕВ висаджено дерева: дуби, липи, берези. Продовжили  акцію у парку «Свободи» вихованці зразкової майстерні «Бісероплетіння» (керівник Коновалова С.М.), яка разом із вихованцями своїх гуртків висадила біля 20 дерев на припарковій території.

У наш час, заходи по покращенню стану навколишнього природного середовища, благоустрою та озеленення території набувають актуального значення.

Дерева поглинають шум, пом'якшують сезонні коливання температури, гальмують сильні вітри, сприяють випаданню атмосферних опадів. Ми переймаємося величчю живої природи, насолоджуємося їх красою та чарівністю. Формуючи ставлення до природи, слід керуватися тим, що ставлення до природи є ставленням до самого себе, адже людина живе в приводі, а природа живе в людині.

Акція розрахована на привернення уваги до наших зелених друзів. Кожна людина може зробити корисну справу, посадивши дерево.

Тому не будьмо байдужими, насаджуймо дерева у парках, скверах підтримуймо акцію всім містом!!! 

Закінчили день колективним переглядом художнього фільму у глядацькому залі ЦЕВ, діти із задоволенням спостерігали за героями мультфільму співпереживаючи і допомагаючи їм.

Після перегляду фільму діти вирушили додому, а багато хто з них пішли на заняття в свої улюблені гуртки Центру естетичного виховання.

Разом з цевовцамі змістовно і цікаво проводять канікули і їх друзі.

Фотозвіт

         

        

Переглядів: 915 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Март 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024