Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВторник, 23.04.2024, 08:36

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2016 » Декабрь » 7 » У Києві пройшов ХІIІ Міжнародний дитячий фестиваль "Світ талантів"
09:39
У Києві пройшов ХІIІ Міжнародний дитячий фестиваль "Світ талантів"

У КИЄВІ ПРОЙШОВ ХІІІ МІЖНАРОДНИЙ ДИТЯЧИЙ ФЕСТИВАЛЬ "СВІТ ТАЛАНТІВ"

 

 

 

 

3 грудня 2016 року  відбувся Міжнародний фестиваль «Світ талантів».  Вже тринадцять років цей масштабний фестиваль проходить за ініціативи Міжнародної громадської організації "Жінка ІІІ тисячоліття".

Майже 1000 талановитих дітей з України та інших країн гостинно зустрів Національний академічний драматичний театр імені Івана Франка. Свої здібності юні таланти продемонстрували у конкурсі "Шоу краси", вокалі, хореографії, акторській майстерності, дизайну, тощо. Весь день, з ранку до вечора, у залі лунали пісні, музика, сміх.

Сприяло творчому розвитку юних дарувань компетентне журі на чолі з народними артистами України Олександром Злотником та Олексієм Богдановичем. Глядачі мали змогу  насолодитися  перлинами дитячої творчості, що сяяли усіма барвами їх таланту.

Організатори фестивалю надали можливість талановитим дітям проявити свої здібності, обмінятися творчим досвідом, отримати нових друзів та радість від спілкування.

Справжнім сюрпризом для всіх вихованців народного ансамблю «Джерельце була звістка, що вони пройшли відбірковий тур та сталі учасниками цього конкурсу. Середня група «Народного художнього колективу» ансамблю народного танцю «Джерельце» Центру естетичного виховання ШМР під керівництвом своїх керівників  Людмили Маковець та Яни Трет’як    вирушила на конкурс...  Діти змагалися з колективами з усієї України в номінації народна хореографія.    На розсуд журі був представлений танцювальний номер «Український святковий» який вихованці станцювали з запалом та натхненням і максимальною віддачею.

Усі учасники поїздки  отримали можливість продемонструвати  свої танцювальні таланти, красу, отримати професійну оцінку поважного журі, ознайомитися з культурними традиціями України, презентувати своє місто. І по при суворі вимоги журі, спромоглися все ж таки зайняти 2 призове місце.

Учасники ХІIІ Міжнародного дитячого фестивалю "Світ талантів" одержали дипломи, призи та пам'ятні подарунки. А головне, вони назавжди запам'ятають це барвисте шоу - свято дружби, таланту, краси та віри в майбутнє.

Ми впевнені, що XІII Міжнародний дитячий фестиваль "Світ талантів" став незабутньою подією в житті України і наших вихованців.

         

       

Переглядів: 835 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Декабрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024