Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПятница, 19.04.2024, 16:07

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2015 » Июнь » 8 » Учасники «Джерельця» - воїнам АТО.
22:24
Учасники «Джерельця» - воїнам АТО.

УЧАСНИКИ "ДЖЕРЕЛЬЦЯ" - ВОЇНАМ АТО!

 

 

 

8 червня у рамках відзначення 95-річчя з дня народження нашого земляка, льотчика – аса Великої Вітчизняної війни, тричі Героя Радянського Союзу Івана Микитовича Кожедуба, учасники «Народного художнього колективу» ансамблю танцю «Джерельце» Шосткинського центру естетичного виховання (керівники заслужений працівник культури України Людмила Маковець та Яна Третьяк) дали концертну програму «Повертайтесь до рідного дому». Присвятили вони її своїм колегам по колективу Крістіану Корнієнко та Роману Бабичу.

Крістіан 10 років протанцював у «Джерельці». Синьоокий, худорлявий, високий. «Крестик» - так ласкаво називають його у колективі і досі з легкої руки Людмили Серафимівни.

І Крістіан пішов захищати свою державу і свою маму Світлану Миколаївну. На війну. Він був важко поранений під Дебальцевим, 4 з половиною місці провів у шпиталях Харкова, Києва, Ірпені.

І зараз він у Дніпропетровську на реабілітації. Лікарі кажуть, що фізично рани (а в Крістіана дуже пошкоджена ліва рука) загоюються, але, щоб повернути їй справжню працездатність знадобляться роки.

Роман Бабич – яскравий і харизматичний хлопчик. Він прийшов у «Джерельце» у 4 з половиною рочки. Можна сказати, що танцював у колективі до 25 років. Тоді, він вже знаний лікар, легко і завзято викидав коліньця у своїй улюбленій «Польці з двох боків» на 40-річному ювілеї «Джерельця».  Він отримував від танцю істинне задоволення. На сьогодні він вже дев'ятий місяць у Пісках. Начмед 1 батальйону 93 механізованої бригади. Там тривають обстріли, там гинуть українські хлопці. Там наш Роман. Він тримається. Він з «Джерельця», а, значить вміє долати всі труднощі.

Роман не покидає передову. Він дзвонить дружині, передає вітання донечці Владі (їй 4 рочки) і синочку Ростику (2 з половиною роки).

І, напевне, цих двох хлопців береже мамина любов. Кажуть, що як Бог дає жінці сина, то значить він бажає захистити її.

Світлана Миколаївна Корнієнко і Валентина Василівна Бабич, були на концерті. Вони розповіли про синів, про те, що моляться за їх здоров'я і життя.

Микола Петрович Нога, міський голова Шостки впевнений, що будь – яка допомога повинна бути адресною. І «Джерельце» у повній мірі розділяє цю думку. Під час заходу було зібрано 8 тисяч 960 гривень, з них – 6120 від продажу квитків, а 2840 – безпосередньо у залі. Комісія у складі представників батьківського колективу «Джерельце», а саме Людмила Захарова, Зінаїда Молодинська та Наталія Соколик, підрахувавши кошти, вручили їх мамам – Світлані та Валентині.

Слова підтримки на адресу жінок висказали цього вечора Андрій Осипенко, голова благодійного фонду «Рідне місто»; Олена Кравченко, керуюча справами Шосткинського виконкому та Ольга Ткаченко, начальник Шосткинського управління з НС.

Всі присутні на концерті побажали хлопцям волі, витримки, а, головне, впевненості у тому, що МИР обов’язково прийде на благословенну землю України!

І нехай Божа Матір захищає наше небо і синів України!

ФОТОЗВІТ

     

       

Переглядів: 1484 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Июнь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024