Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВторник, 23.04.2024, 19:07

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2014 » Январь » 15 » Вихованці ЦЕВ привітали міську владу зі Щедрим вечором
01:27
Вихованці ЦЕВ привітали міську владу зі Щедрим вечором
ВИХОВАНЦІ ЦЕВ ПРИВІТАЛИ МІСЬКУ ВЛАДУ ЗІ ЩЕДРИМ ВЕЧОРОМ!





Зараз проходить цикл Новорічно-Різдвяних свят, і чимало сімей вже навчає своїх дітей колядок-щедрівок.  Наші предки починали Новий рік 14 січня («старий Новий рік»). Тож доречніше засівати саме у цей день. Діти ходять від хати до хати і виголошують віршовані побажання, як подяку Богові за прожитий рік і сподівання на щастя, врожай у Новому році.  Господарі пригощають посівальників пирогами, горіхами, цукерками, дарують дрібні гроші. 

Так і вихованці фольклорного ансамблю «Любисток» Центру естетичного виховання, щедрували в установах, організаціях, на підприємствах Шостки.

Скрізь дітей приймали дуже тепло і привітно. У свою чергу, вихованці «Любистку» від душі засівали, співали щедрівки. З піснями щедрувальники прийшли й до міськвиконкому. «Пустіть до хати!», - Голосно попросили дозволу зайти в кабінет міського голови. «Заходьте!», - запросив мер Микола Нога. Діти побажали всього самого доброго - здоров'я, щастя, благополуччя, достатку. «Віншуємо вас, аби в вашій загородці Було стільки овечок, скільки в хлібі кришок. Віншуємо вас на многія літа», - бажали щедрувальники і, звичайно, засіяли. Мер подякував дітям, обдарував подарунками.

Не менш гостинним був і голова райдержадміністрації Анатолій Молошний.. Також  щедрувальники із «Любистку» побували у міському управлінні освіти, ТРК «Акцент», на хлібокомбінаті, в профспілці вчителів та інших організаціях...

Завітали щедрувальники – вихованці Центру естетичного виховання і у свій заклад, де їх чекали не тільки керівники та працівники ЦЕВу, а й благочинний Шосткинського округу протоієрей Петро Назарчук  разом з духовенством міста. Діти,  і щедрівочки співали, і віншування промовляли в Славу Господа  – на щастя, на добро, на здоров’я, благополуччя та достаток.

У цей день приймав щедрувальників і губернатор області Яговдик Ігор Олександрович: «Ви даруєте нам, дорослим, незабутні миті щастя, радість, додаєте сил і наснаги працювати і творити. Нехай ваше життя буде безхмарним, нехай здійсняться всі бажання, які ви загадали на Новий рік. А ми будемо робити все можливе, щоб кожна дитина зростала здоровою і щасливою», – звернувся до малечі керівник Сумщини.

Щедрувальників всюди чекав теплий прийом. Жодна дитина  не залишилася без подарунків, всі отримали солодкі сюрпризи, гарний настрій та приємне спілкування.

Джерело: Сайт Сумської обласної державної адміністрації та Шосткинська інтернет-газета «Шостка. Інфо».

         
    
Переглядів: 990 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Январь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024