Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПятница, 29.03.2024, 14:07

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2017 » Апрель » 10 » Вихованці ЦЕВ сталі спеціальними гостями Міжнародного конкурсу мистецтв «Зорныя кветкi» (р. Білорусь)
18:39
Вихованці ЦЕВ сталі спеціальними гостями Міжнародного конкурсу мистецтв «Зорныя кветкi» (р. Білорусь)

ВИХОВАНЦІ ЦЕВ СТАЛИ СПЕЦІАЛЬНИМИ ГОСТЯМИ МІЖНАРОДНОГО КОНКУРСУ МИСТЕЦТВ "ЗОРНЫЯ КВЕТКІ" (р. Білорусь)

 

 

Талановиті діти з 15 країн світу  завітали до Мінську (республіка Білорусь) для участі у традиційному Міжнародному конкурсі мистецтв «Зорныя кветкi».  Конкурс відбувався з 30 березня по 3 квітня у номінаціях «вокальне», «хореографічне», «інструментальне» мистецтво.

Україна була представлена на конкурсі спеціальними гостями – учасниками «Зразкового художнього колективу» дитячого творчого об’єднання «ВИТИНАНКИ» Центра естетичного виховання Шосткинської міської ради Сумської області (керівник Романцов Сергій Васильович). Участь у заході для шосткинських талантів стала можливою, завдяки сприяння Шосткинського міського голови Миколи Петровича Ноги.

Наші особистості не підвели - протягом 5 днів (під час роботи виставки і проведення майстер-класу) вихованці ЦЕВ вражали  участників та гостей конкурсу  народним мистецтвом художньої вирізки з паперу.

Роботи юних майстрів витинанки із Шостки викликали велику зацікавленість  учасників, гостей і членів журі, у склад якого увійшли композитори, поети, продюсери, серед яких:

  • Світлана Авдеєва - голова відділу Міжнародного фестивалю мистецтв «Славянский базар в Витебске», Білорусь;
  • Влад Багинський – музичний продюсер І національного каналу України;
  • Марян Катароскі – директор міжнародних фестивалей мистецтв у  Македонії;
  • Мікеле Пома співак, продюсер Міжнародного фестивалю мистецтв  в Італії;
  • Вікторія Врублевська – хореограф, директор Міжнародного фестивалю мистецтв «Ave Bohemia» в Чехії;
  • Олена Вахромеєва – актриса, автор  проекту   «Академія Євробачення», Україна;
  • Євген Орлов – музичний продюсер телепроектів:  «Голос. Діти», «Фабрика зірок», «Новая волна», Росія та інші відомі діячі мистецтв із різних країн світу.

За підсумками участі в конкурсі «Зразковий художній колектив» дитяче творче об’єднання «ВИТИНАНКИ» нагороджений кубком і дипломом конкурсу. Крім того, вихованці колективу отримали запрошення продемонструвати свою майстерність у Міжнародних конкурсах мистецтв у Чехії, Македонії та  Італії.

Крім участі у «Зорныя кветкi» юні майстри здійснили цікаву і пізнавальну подорож в  історичне минуле Мінська. Їм була продемонстрована театралізована вистава, що розповіла про прадавні часи білоруської столиці.

Щасливі і переповнені емоціями, діти повернулися до рідного міста. А керівник колективу Сергій Романцов впевнений, що  участь вихованців у Міжнародних конкурсах за межами  України допомагає самореалізації дитячих талантів, сприяє популяризації дитячо-юнацької творчості, зміцненню дружніх  зв’язків, творчих стосунків дітей різних країн світу, розширенню і зміцненню міжнародних відносин та культурного обміну.

     

        

Переглядів: 917 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 Вера Георгиевна  
0
Молодцы,поздравляем!!!

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Апрель 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024