Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетверг, 25.04.2024, 10:58

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2016 » Сентябрь » 18 » Вихованка ЦЕВ стала володаркою титулу «Міс Дюймовочка 2016»
13:14
Вихованка ЦЕВ стала володаркою титулу «Міс Дюймовочка 2016»

ВИХОВАНКА ЦЕВ СТАЛА ВОЛОДАРКОЮ ТИТУЛУ "МІС  ДЮЙМОВОЧКА-2016"

 

 

17 вересня, відбувся фінал конкурсу краси та таланту «Міні Міс  - Дюймовочка 2016».  Його організатором і ведучою є Ольга Фирсик, яку в Шостці добре знають по роботі на телебаченні. Конкурс краси і таланту проходив в нашому місті в 6 раз.

У фінал вийшли Ліза Афанасьєва, Наташа Басиста, Віка Гарбуз, Соня Дмитренко, Віталіна Єрко, Мар'яна Головач, Мілана Коваленко, Таня Марченко, Аліна Трачук, Лілія Угня, Настя Чайка і Катя Шершень.

Більше двох місяців вони готувалися до гала-концерту. Дівчатка відвідували уроки краси, дефіле та хореографії. Спеціально для них проводили фотосесії.

«Всі ми станемо учасниками справжньої казки, в якій збуваються дитячі мрії», - сказала на самому початку гала-концерту друга ведуча, переможниця конкурсу «Дюймовочка-2014» Вікторія Євченко.

Дійсно, відчуття казкового дійства не покидало ні на мить.

Звичайно ж, учасниці хвилювалися, що легко можна пояснити. Для них це перший такий конкурс. Незважаючи на хвилювання, дівчатка зуміли гідно пройти всі випробування, продемонструвавши свої таланти і красу.

У конкурсі «Візитка» кожен цікаво і оригінально розповів про себе, свої мрії. Наприклад, Віка Гарбуз зізналася, що хоче стати моделлю: «Сподіваюсь, мрію я. Мрія здійсніться моя! ».

У танцювальному конкурсі учасниці спільно з ансамблем «Let's Go» виконали композицію «Monster High». Вийшло нестандартно і завзято. А в конкурсі «Кутюр'є» показали, що називається, дизайнерські сукні. Вони були виготовлені з пластикового посуду, гофрованого картону, серветок, губок для посуду і навіть підкладки для ламінату ...

Був конкурс «Ерудит», в якому дівчинки відповіли на хитромудрі питання ведучих. А потім кожна з конкурсанток показала свій «Коронний номер». Хтось співав, хтось танцював або декламував ...

Журі оцінювало маленьких красунь за п'ятибальною системою. До його складу увійшли директор музичної школи № 2 Наталія Ворніческу, керівник студентського театру «Спецсмех» Геннадій Філон, керівник ансамблю сучасного танцю «Let's Go» Сергій Коваленко, начальник відділу культури і туризму міської ради Ігор Фатун (він очолював журі).

Перед тим, як оголосити вердикт журі, було названо ім'я «Міс глядацьких симпатій». За підсумками голосування, яке проходило на сторінках Шостка.INFO в соцмережах ВКонтакте і Однокласники, почесний титул, набравши +1090 голосів, отримала Тетяна Марченко. Як потім з'ясувалося думка журі співпала з думкою Інтернет - спільноти. Саме Таня Марченко, вихованка творчого колективу «Мікс», стала «Міс Дюймовочка 2016».

В інтерв'ю Шостка.INFO вона розповіла, що був віщий сон, в якому їй наснилася перемога в конкурсі.

Тані 7 років, живе вона в с. Клишки. Щоб готуватися до фіналу «Дюймовочки 2016», доводилося їздити в Шостку. «Їздили з Клишек практично кожен день», - каже мама Світлана Марченко. Таня любить співати, займається в студії естрадної пісні «Мікс». Дуже працьовита, допомагає батькам по господарству. У неї є ще дві сестрички ...

«Всі конкурсантки були достойні, всі талановиті, всі заслуговували на перше місце», - зазначив Андрій Марченко, тато Тані. За його словами, готуючись до фіналу конкурсу «Міс Дюймовочка 2016», дочка перемогла свою сором'язливість і стала набагато впевненіша в собі: «Ця перемога склалась з багатьох особистих її перемог. Вона Йшла до цього».

Віце-міс «Дюймовочка 2016» визнана Софія Дмитренко, другою віце-міс - Мар'яна Головач.

За матеріалами Шостка.INFO

        

         

Переглядів: 1127 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/11
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Сентябрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024