Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСреда, 24.04.2024, 04:07

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2013 » Июнь » 6 » Вітаємо!
21:38
Вітаємо!
ЄВГЕНІЯ ЗАХАРЧУК, ВИХОВАНКА ЦЕНТРУ ЕСТЕТИЧНОГО ВИХОВАННЯ, ПРЕДСТАВИТЬ СВІЙ ЗАКЛАД В НЬЮ-ЙОРКУ!








Визначено переможців 22-го міжнародного конкурсу дитячих малюнків на тему навколишнього середовища (Програма ООН з охорони навколишнього середовища). Конкурс організований ЮНЕП, японським Фондом за глобальний світ і навколишнє середовище, компанією Байєр і корпорацією Никон. Конкурс проводиться з 1991 року і за цей час зібрав більше 3 мільйонів малюнків від дітей більш ніж з 150 країн. Тема 22-го конкурсу малюнків - «Вода».

Підтеми конкурсу:

  • «Вода: джерело життя»;
  • «Вода: звідки вона з'являється?»

Тема води була вибрана не випадково. Важливо прищепити дітям розуміння, що без води, рослини, тварини і люди не змогли б існувати. Вода дає життя рослинам, які виробляють, необхідний для нас, кисень і їжу. Вода дає життя тваринам. Без води не буде життя на Землі. Океани, річки, озера та інші водойми служать будинками, численним видам рослин і тварин. Вода служить нам і в багатьох інших цілях. Ми використовуємо воду щодня в сільському господарстві, виробництві, а також для виробництва електроенергії. Крім того, вода відіграє важливу роль у регулюванні температури Землі. Вода є джерелом всього життя на Землі. Ми всі поділяємо відповідальність за забезпечення здорового, безпечного і сталого водопостачання для нашого суспільства, навколишнього середовища та економіки - якість нашого життя залежить від цього. Незважаючи на те, що вода покриває 71% поверхні Землі, лише мала частина підходить для людських потреб. Різні забруднення позначаються на якості питної води, річках, озерах і океанах по всьому світу. Це в свою чергу завдає шкоди людській і всім іншим живим істотам на Землі.

До участі в конкурсі були запрошені діти всього світу у віці від 6 до 14 років. Після представлення малюнків на конкурс, всі права на малюнки переходять до організаторів конкурсу. Малюнки не повертаються, і будуть використовуватися для організації виставок, оформлення веб-сайтів, виготовлення плакатів, публікацій та залучення коштів для проведення дитячих заходів з навколишнього середовища в майбутньому.

Підсумки Глобального конкурсу оголошені у Всесвітній день довкілля 5 червня 2013року. Регіональний відбір здійснювався регіональними офісами ЮНЕП (UNEP) та їх партерами - Фондом за глобальний світ і навколишнє середовище (FGPE), компаніями Байєр АГ і Никон Корпорейшн.

Яскраві образи води, виконані дітьми в різній техніці, несуть в собі смислове навантаження, символізуючи народження життя на Землі.

Головний приз: - регіональна премія і повністю оплачена поїздка на міжнародну дитячу конференцію «Тунза» (разом з супроводжуючою особою), а також грошова винагорода в сумі 1000 доларів США, дістався вихованці ЦЕВ – Євгенії Захарчук, (гурток «Ізостудія», керівник Михайличенко Т.В.) .

Для отримання нагороди 14-річна Євгенія Захарчук, вихованка Центру естетичного виховання, запрошена в Нью-Йорк з нагоди церемонії «Чемпіони Землі» (18 вересня).

         
Переглядів: 1678 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 3
3 Виктор  
0
Перемога Сумщини в конкурсі ООН

17.06.2013



Захарчук Євгенія (14 років), вихованка гуртка "Образотворче мистецтво" Шосткинського міського центру естетичного виховання (керівник Михайличенко Тетяна Василівна) перемогла у 22 Міжнародному конкурсі дитячих малюнків на тему навколишнього середовища "Вода – джерело життя".

Євгенія здобула європейську Першу регіональну премію ООН.

Вона нагороджена грошовим призом в $ 1000 та безкоштовною поїздкою до Нью-Йорку на церемонію "Чемпіони Землі" у вересні 2013.

www.unep.org/europe

cev-shostka.at.ua/news/vitaemo/2013-06-06-156

2 Татьяна  
0
Юная художница из Шостки победила в Европе и теперь поедет в Нью-Йорк

14-летняя учащаяся школы № 11 Евгения Захарчук, воспитанница изостудии Центра эстетического воспитания (рук. Татьяна Михайличенко), приняла участие в XXII-м международном конкурсе детского рисунка на тему окружающей среды.
Организатором конкурса является ООН в рамках Программы по окружающей среде (UNEP).
На первом этапе определялось по одному победителю среди участников из Африки, Азии и стран тихоокеанского бассейна, Западной Азии, Европы, Латинской Америки и стран карибского бассейна, Северной Америки. Тема конкурса: «Вода - источник жизни».
Евгения Захарчук добилась большого успеха. Художница из Шостки признана победителем в Европе. Примечательно, что победу оспаривали участники из более чем 40 стран Старого Света.

Шосткинскую школьницу ждет денежный приз, который ей вручат в Нью-Йорке 18 сентября. Также она отправится на Международную детскую конференцию TUNZA.

06.06.2013 17:12
Источник: Шосткинская интернет-газета Шостка.INFO http://shostka.info/

1 Татьяна  
0
http://shostka.info/news_shostka/yunaya_hudozhnica_iz_shostki_pobedila_v_evrope_i_teper_poedet_v_n_yu-jork/

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Июнь 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024