Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПятница, 29.03.2024, 08:05

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2018 » Сентябрь » 28 » Вітаємо педагогів школи раннього розвитку ЦЕВ з Днем Вихователя!
18:37
Вітаємо педагогів школи раннього розвитку ЦЕВ з Днем Вихователя!

ВІТАЄМО ПЕДАГОГІВ ШКОЛИ РАННЬОГО РОЗВИТКУ З ДНЕМ ВИХОВАТЕЛЯ!

 

 

У школі раннього естетичного розвитку "Джерельце" працюють чудові педагоги, які закохані в свою справу, які люблять свою професію і знаходять спільну мову з маленькими вихованцями,     це: Владикіна В.В. («Рідна мова та культура»), Ларіна О.В. («Англійська мова»), Пантелейчук Л.В. («Музика» та «Ритміка»), Романцов С.В. («Азбука малювання»).
27 вересня - День вихователя і всіх дошкільних працівників.
Професія вихователя і всіх працівників дошкільних установ вимагає від людини глибокої самовіддачі, величезного терпіння і нескінченної любові до своєї справи. Виховання наших дітей на початку їхнього життєвого шляху - не просте завдання, але від його успішного вирішення залежить майже все наше майбутнє. Той фундамент, який закладається в нас з самого дитинства, служить нам опорою і основою в подальшому житті. І як би нам не здалося дивним, але працівники дитячих садків та інших дошкільних закладів, спільно з батьками та близькими наших дітей, стоять на своєрідній фронтовій передовій нашого спільного, самого найближчого майбутнього.
Дошкільний вік - один з найбільш відповідальних і важливих періодів у житті підростаючого покоління, в якому починається закладання любові до природи, навколишнього світу, любові до Батьківщини. У цей період не тільки закладаються основи світосприйняття і здоров’я дитини, формується особистість і вектор моральності, але і відбувається якесь незриме таїнство, яке відбувається тільки на рубежі поколінь - передача нашої спільної спадщини. Бути вихователем - високе покликання і глибока повага. Від професіоналізму, терпіння і мудрості наших вихователів, уваги до унікального і своєрідного внутрішнього світу дитини, залежить те найдорожче, що у нас є - наше життя і наша надія.

          

Переглядів: 619 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Сентябрь 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024