Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСреда, 24.04.2024, 18:25

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2012 » Декабрь » 20 » Вітання з Днем міліції України
00:22
Вітання з Днем міліції України
ВІТАННЯ З ДНЕМ МІЛІЦІЇ УКРАЇНИ

Професійне свято  – День міліції України – Шосткинська міліція святкувала урочисто. Привітання, нагороди, концерт – усе відбувалося в залі  Центру естетичного виховання.

 

До присутніх з вітальним словом звернулися:  начальник  Шосткинського МВ УМВС в  Сумській області  Олександр Ємельяненко, заступник міського голови Сиваева Н.О. , депутат обласної ради Чернов Є.Д. та  численні гості які привітали усіх з 21-річницею Української міліції.

На кращих працівників міліції чекали численні відзнаки та нагороди, багатьом співробітникам було вручено Почесні грамоти УМВС, оголошені подяки, також їх заохотили грошовими преміями.

З нагоди професійного свята – Дня міліції України керівництво Шосткинського міського відділу висловлює щирі та сердечні вітання, всім працівникам та ветеранам міліції за самовіддану працю, мужність, та зичить наснаги, удачі, витримки, професійних успіхів працівникам внутрішніх справ у нелегкій справі - боротьбі зі злочинністю заради миру, спокою та правопорядку, заради майбутнього наших дітей та онуків.

Благородна і почесна місія – захисників правопорядку – в усі часи була позначена іскрою добра та віри в утвердження верховенства закону у нашій державі. В день свята з найкращими побажаннями звертаємось до ветеранів органів внутрішніх справ, низько вклоняємось матерям, дружинам тих, хто оберігає спокій наших громадян. Ваша підтримка, душевне тепло і повсякденна турбота допомагають витримувати усі негаразди міліцейської служби.

Щастя Вам та Вашим родинам, міцного здоров’я, невичерпних духовних сил, благополуччя, стабільності та нових звершень у нелегкій, але такій потрібній людям службі – наголосив начальник Шосткинськой міліції Олександр Ємельяненко.

Після офіційної частини усіх учасників урочистого зібрання запросили на святковий концерт. Уже традиційно у цей день свої таланти та творчість демонстрували самодіяльні колективи Центру естетичного виховання Шосткинської міської ради.
          
     
Переглядів: 2384 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Декабрь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024