Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПятница, 29.03.2024, 16:55

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2013 » Февраль » 18 » Вперше на сцені відбувався розширений відкритий урок
23:55
Вперше на сцені відбувався розширений відкритий урок
ВІДКРИТИЙ УРОК "ДЖЕРЕЛЬЦЯ" Є ПОЧАТКОМ КОХАННЯ ХОРЕОГРАФІЇ!





17 лютого привітна глядацька зала Шосткинського центру естетичного виховання розкрила свої двері для батьків народного ансамблю танцю «Джерельце», керівники колективу Людмила Маковець - Заслужений працівник культури  України та Яна Трет'як.  Вперше на великій сцені в рамках Року дитячої творчості  відбувався розширений відкритий урок. Юні танцюристи демонстрували все, чому встигли навчитися – для когось це були перші кроки на сцені, для більшості учасників колективу – цей захід став слушною нагодою нагадати про досягнення першого семестру навчального року 2012-2013.

Протягом двох годин один за одним змінювалися  хореографічні номери. Керівники вдало підібрали репертуар для своїх вихованців, згідно до їх уподобань та танцювальної підготовки. Дитячу творчість оцінювали профільні педагоги з інших колективів ЦЕВу,  методисти та адміністрація закладу.

Володимир Кисельов - директор ЦЕВу  та його методист Сергій Романцов вручили учасникам «Джерельця» іменні грамоти та дипломи за участь у міжнародному дитячому фестивалі – конкурсі «Світ талантів - 2012» (м. Київ),  «Яскрава країна на Хортиці», «Яскрава країна у Трускавці», фестивалі «Зимові візерунки» (м. Хмельницький), конкурсі «Танці з Карпатами»  (м. Львів).

У відкритому уроці взяли участь і діти, що займаються у зразковому танцювальному колективі «Слов'яночка» Будинку культури ШКЗ «Імпульс». Всі учасники заходу отримали солодкі сувеніри,  які вручили їм велетенські ляльки зі зразкового театру «Дзеркало» під керівництвом Світлани Разломової.

Провела захід педагог – організатор ЦЕВу  Вікторія Федоренко.

Шалені оплески всіх глядачів красномовно засвідчили – відкритий урок та своєрідний екзамен на професійність учасники народного ансамблю танцю «Джерельце» Шосткинського центру естетичного виховання здали на 12 балів. І цьому не можна не радіти. Бо попереду на них чекає активна концертна діяльність та наполеглива робота у хореографічному класі, задля подальших  успіхів і розвитку  свого улюбленого колективу.

          
     
Переглядів: 1039 | Додав: Admin | Теги: Шостка, ЦЕВ. Джерельце | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Февраль 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024