Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПятница, 26.04.2024, 01:48

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2018 » Декабрь » 3 » Нам пишуть!
20:06
Нам пишуть!

ВИХОВАНЦІ ЦЕВ ВІДВІДАЛИ ФАН-ЗУСТРІЧ З ПОПУЛЯРНИМИ ЛАЙКЕРАМИ

 

 

 

 

2 грудня в Шосткинському міському центрі естетичного виховання «Юність» пройшла фан-зустріч популярних блогерів програми LIKE: WikaToriia і Eliza Vetta. Захід проходив з 12.00 до 15.00 в холі центру естетичного виховання.

Додаток LIKE - популярне молодіжно-розважальне відео-співтовариство. Українські діти віком від 6 до 15 років активно знімають мініатюрні відеоролики розважального характеру в даному додатку, і з радістю стежать за творчістю популярних Лайкерів, яких в нашій країні налічується більше сотні.

Одна з популярних відеоблогерів додатку LIKE живе в нашому невеликому містечку - це випускниця загальноосвітньої школи I-III ступенів №5 Радченко Вікторія, яка відома шанувальникам під ніком WikaToriia.

WikaToriia вже більше 7 місяців є офіційним блогером додатку LIKE, має «діамантову корону» і більш 1 млн шанувальників, серед яких не тільки жителі України, а також росіяни, китайці, індійці, американці і т.д.

На заході була присутня також Eliza Vetta – Лайкер зі «срібною короную» в додатку LIKE на ім’я Петренко Єлізавета. Вона на даний момент являється ученицею 6-го класу загальноосвітньої школи I-III ступенів №5 м Шостки.

Фан-зустріч відвідали близько 60 осіб, включаючи самих популярних Лайкерів. Під час заходу учасники отримали можливість зробити фото з улюбленими Лайкерами, отримати автографи, а також зняти мініатюрні відеоролики, які згодом будуть виставлені в додатку LIKE та в INSTAGRAM.

Під час заходу проводилася міні-вікторина, за результатами якої було відібрано 10 дітей, з якими WikaToriia і Eliza Vetta зняли окремий відеоролик. Знімали учасники і спільне відео, а також зробили спільне фото, на якому видно, що на зустріч з улюбленими Лайкерами прийшло декілька десятків дітей, в тому числі серед учасників заходу були і вихованці ЦЕВ. Зокрема це:

  • Федоренко Валерія (театр естрадної пісні «Мікс»);
  • Манік Ксенія (театр естрадної пісні «Мікс»);
  • Науменко Маша (театр естрадної пісні «Мікс»);
  • Березовий Ярослав (фольклорний народний ансамбль «Любисток»);
  • Волкова Ганна (зразковий художній колектив театру «Дзеркало»);
  • Белковець Анастасія (зразковий художній колектив театру «Дзеркало»);
  • Шевцова Софія (зразковий художній колектив театру «Дзеркало»);
  • Виступова Дарина (народній ансамблю танцю «Джерельце);
  • Полюхович Анастасія (народний ансамбль танцю «Джерельце) та інші.

Примітним є той факт, що даний захід єдиний в своєму роді захід в нашому місті - це ще раз доводить, що навіть в такому невеликому містечку, як Шостка, є справжні таланти. І якщо ми, дорослі, будемо надавати нашим дітям підтримку і з розумінням ставитися до їх захоплень, то незабаром в нашому місті засяє ще більше «зірок» - дітей, які зможуть розкрити свої таланти і стати популярними не тільки в Шостці, а й в Україні, і навіть за її межами.

Від щирого серця хочемо подякувати директору ЦЕВ Кисельову В.П. за надання допомоги з організації дозвілля дітей у позаурочний час та сприяння  проведення заходу. А також, хочемо завдячити всім, хто прийняв участь у фан-зустрічі.

До нових зустричей!

   

Переглядів: 715 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 Нина Полякова  
0
Смотрите: https://www.youtube.com/watch?v=ucx8nUbwCfs

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Декабрь 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024