Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПятница, 29.03.2024, 04:26

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2018 » Февраль » 28 » «Шостка олімпійська» - в ЦЕВ вітали учасників 23 Зимових олімпійських ігор.
20:28
«Шостка олімпійська» - в ЦЕВ вітали учасників 23 Зимових олімпійських ігор.

"ШОСТКА ОЛІМПІЙСЬКА"

 

 

 

Спорт – невичерпне джерело життя, сили і краси. Спорт – це ціла наука, філософія.

Спорт – це режим, що дозволяє розподілити раціонально свій час.  Спорт – це сила волі, прагнення до перемоги, прагнення бути кращим. Спорт – це ясні думки. Спорт – це краса, це посмішки й щастя вас і ваших близьких. Спорт – це спілкування. Спорт  загартовує характер і волю.

Шостка пишається спортсменами - земляками, які свого часу запалили олімпійські зірки на небосхилі світу – Олександр Сорокалєт, волейболіст, срібний призер Олімпійських ігор 1988 року в Сеулі;  Володимир Григор'єв, ковзаняр, Олімпійський чемпіон в естафеті та срібний призер зимових Олімпійських ігор 2014 року в Сочі  на дистанції 1000 м; Олена Зубрилова, біатлоністка, учасниця Олімпійських ігор 2006 року в Турині.

Від 2018 року список олімпійських чемпіонів  значно поповнився іменами шосткинських спортсменів. У корейському Пхенчхані днями загасився вогонь 23 Зимових Олімпійських ігор.                      

Вони  на певний час перетворили увесь світ у вболівальників зимових видів спорту. Вся Шостка особливо міцно тримала кулачки за двох з 33 спортсменів української команди – Олексія Красовського та Андрія Орлика, своїх земляків.

Зустріч «Шостка олімпійська» почалася  з відеокадрів, які повернули присутніх  в атмосферу нещодавнього спортивного дійства.

Присутні могли поспілкуватися з Олексієм Красовським – майстром спорту України, членом Національної Збірної України з лижних гонок, срібним і бронзовим призером Чемпіонату  України 2017 року. Олексій є учасником двох Олімпійських ігор – 2014 (Сочі) та 2018 (Пхенчхань). Слова подяки пролунали для першого тренера Олексія, його батька Руслана Ігоревича і мами Олени Володимирівни.

Наймолодшим учасником української спортивної делегації Зимових олімпійських ігор в Пхенчхані став наш шосткинець Андрій Орлик.

В 2005 році (в семирічному віці), учень школи №1 прийшов до секції з лижних гонок.  Світлана Миколаївна Лагута стала його першим тренером, яка вклала в хлопчика перші ази цього виду спорту, навчила самим важним вмінням, які дозволили Андрію згодом стати майстром спорту України, членом Національної Збірної України і, нарешті, учасником найпрестижніших спортивних змагань – Олімпіади. Удосконалювати свою спортивну майстерність Андрій Орлик продовжив – Дмитром Олександровичем Казановським. До речі, Андрій і досі займається лижними гонками в комплексній дитячо – юнацькій спортивній школі «Барса» Шосткинського управління освіти. На заході Андрія, на жаль, не було на даний час Андрій і його тренер Дмитро Казановський перебувають у місті  Тисовець (Карпати), де відбувається Чемпіонат України з лижних гонок. Але завдяки сучасним технологіям організатори заходу організували спілкування з ними у Скайп – зв’язку.

Наталія Володимирівна Костяна – класний керівник Андрія, його мама і тато В'ячеслав Ернстович та Ольга Миколаївна розповіли глядачам про становлення спортивного шляху хлопця.

М. П. Нога, міський голова Шостки і О.А.Івченко, депутат Шосткинської міськради вручили Почесні відзнаки Шосткинської міської ради:

 Красовському Олексію Руслановичу, Красовському Руслану Ігоровичу,  Орлику Андрію В'ячеславовичу, Лагуті Світлані Миколаївні, Казановському Дмитру Олександровичу.

Почесними грамотами міського голови були нагороджені:

Родина Красовських - Руслан Ігорович та Олена Володимирівна і

Родина Орлик - Ольга Миколаївна та В'ячеслав Ернстович.

Гімнастичний етюд «Дівчинка – змія» подарувала Віталіна Єрко, вихованка школи художньої гімнастики Юлії Токаревої.

Учасниці народної студії сучасного танцю «Шарм» ЦЕВ (керівник Ірина Домащенко, заслужений діяч мистецтв України) та учасники ансамблю сучасного танцю «Let's Go» ЦЕВ (керівник Сергій Коваленко) створювали спортивний настрій своїми хореографічними композиціями.

Фотозвіт

    

          

Переглядів: 870 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Февраль 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024