Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСуббота, 20.04.2024, 09:17

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2018 » Январь » 13 » Street- шоу у виконанні «Міксу».
21:30
Street- шоу у виконанні «Міксу».

STREET-ШОУ У ВИКОНАННІ "МІКСУ"

 

 

 

 

Сьогодні, 13 січня, вже другій рік поспіль юрба гомінких щедрувальників привітала шосткинців  зі святами. Понад чотири години біля Шосткинського центру естетичного виховання «Юність»  шосткинці насолоджувалися веселими колядками та щедрівками у виконанні вихованців зразкового театру естрадної пісні «Мікс» (керівник відмінник освіти України Ірина Легейда).

Під час  шоу лунали  новорічні та різдвяні пісні. У програмі прозвучали  колядки, щедрівки, пісні з побажаннями щасливого року на адресу городян та гостей міста.

Вихованці шосткинського «Міксу» - надзвичайно талановиті, відповідальні та здібні діти. До уваги батьків вони щороку презентують неабиякі святкові дійства. Це і розвага до Дня козацтва, Андріївські вечорниці, Новорічно-Різдвяні свята, дійство до Дня матері та інші. Цього року, разом зі своїм керівником, організували та провели «Street- шоу».

ЦЕВ дуже пощастило, що така видатна творча людина як Ірина Феодосіївна Легейда мешкає та працює в Шостці. За відносно короткий час вона, педагог з великої літери, змогла втілити безліч творчих ідей, відкрити приспані дитячі таланти, вивести вихованців театру естрадної пісні та окремих вокалістів на міський, обласний, Всеукраїнський рівні. Вихованці зразкового театру естрадної пісні «Мікс» - справжні професіонали. Недаремно Ірина Феодосіївна є володаркою почесного звання Заслужений діяч естрадного мистецтва України та відмінник освіти України.

Слухачі, гості свята, діти та їх батьки були приємно вражені та задоволені заходом, тому дякували юним артистам не тільки оплесками, але і новорічними подарунками, одарювали дітей грошима,  як це заведено в Україні.

Діти старанно готувалися до цього свята, тож «Street- шоу» вийшло дуже яскравим, насиченим та, по – різдвяному, теплим і добрим. Провести програму допомогла Наталія Ганюшина, культорганізатор ЦЕВ та Іван Паніматченко, який створив чудові та яскраві музичні оранжировки, а також талановито озвучив  «Street- шоу».

Фотозвіт (+ відео)

    

         

Переглядів: 835 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Январь 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024