Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПятница, 29.03.2024, 16:13

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2017 » Август » 29 » Всеукраїнській конкурс дитячої творчості «Яскраві діти України»
06:09
Всеукраїнській конкурс дитячої творчості «Яскраві діти України»

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС ДИТЯЧОЇ ТВОРЧОСТІ "ЯСКРАВІ ДІТИ УКРАЇНИ"

 

 

 

27 серпня, в Сумському обласному театрі драми та музичної комедії  ім. Щепкіна, що в обласному центрі, відбувся гала-концерт обласного етапу Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «Яскраві діти України».

28 учасників протягом трьох днів змагалися за право представити Сумщину на національному відборі міжнародного фестивалю «Sanremo Junior-2018» (Італія). Честь Шостки і району захищали Владислава Залозна і солісти зразкового театру естрадної пісні «Мікс» Дарина Таранова, Валерія Федоренко, Олександра Овчинник, Анастасія Прима та Валерія Єрохова.

До складу журі увійшли:

  • організатор обласного етапу конкурсу, народний депутат Ігор Молоток;
  • народний артист України, співак Тарас Петриненко;
  • український поет, народний артист України Юрій Рибчинський;
  • фіналістка національного відбору на «Євробачення», співачка Tayanna;
  • фіналіст проекту «Голос країни 7», співак Roman Russu;
  • азербайджанська співачка, учасниця «Голосу країни» Dilara.

Зірковому журі було нелегко визначити кращих з кращих переможців конкурсу, але радує те, що в даному мистецькому змаганні переможених не було!

Вихованки  Шосткинського центру естетичного виховання, солістки зразкового театру естрадної пісні «Мікс» були відзначені спеціальними призами жури, дипломами за трете місце  та цінними подарунками. Дівчата отримали планшети та мобільні телефони. Юні вокалісти щиросердечно вдячні своєму керівникові – Ірині Легейді, відміннику освіти України, діячу естрадного мистецтва України. Ірина Феодосіївна доклала багато зусиль, аби привести дівчат до перемоги у складному конкурсі. Не дивлячись на канікули у вокальному класі «Міксу» тривали безкінечні репетиції. Керівникові довелося не тільки відшліфовувати вокальні данні, але й опрацьовувати хореографічні рухи, вести багато розмов про репертуар, аби дівчата якомога краще донесли сенс пісні до глядача і журі. То ж, вони впоралися – цевівські таланти і їх керівник! Вони разом прийшли до омріяної перемоги!

«Талант наших дітей дійсно яскравий. І для організаторів, і для членів журі, і для глядачів багато юних конкурсантів стали справжнім відкриттям» - так високо оцінив виступ конкурсантів Ігор Молоток, народний депутат України, співорганізатор міжнародного фестивалю «Sanremo Junior-2018».

Підтримати наших юних артистів приїхали численні шосткинські «фанати», які разом з батьками конкурсантів дякують міській владі, особисто меру міста Нозі Миколі Петровичу, відділу культури Шосткинської міської ради за організацію транспорту до міста Суми, де й відбувався конкурс, та в зворотному напрямку.

«Щиро вдячний всім хто долучився до організації цього дитячого свята на Сумщині!» - додає Ігор Федорович Молоток.

         

       

Переглядів: 883 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Август 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024