Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетверг, 28.03.2024, 20:37

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2017 » Апрель » 8 » 07.04.2017: Один день з життя ЦЕВ.
14:02
07.04.2017: Один день з життя ЦЕВ.

07.04.2017 - ОДИН ДЕНЬ З ЖИТТЯ ЦЕВ

 

 

 

Ми звикли сприймати Центр естетичного виховання як звичний навчальний заклад, де кожна дитина має можливість здобувати позашкільну  освіту. 

Але у області  є кілька позашкільних закладів, у тому рахунку і наш, які можуть дійсно здивувати оригінальним підходом до навчання. Здебільшого для самих вихованців та керівників, які щодня відвідують такі заклади, у цій ситуації нема особливої винятковості, адже нам є чим  здивувати відвідувачів. Наш Центр це дійсно культурний центр міста і він працює для Вас.

Ми представимо Центр естетичного виховання на прикладі роботи одного дня, Сьогодні вранці біля Центру грала музика, люди із задоволенням зупинялися і з подивом дивилися на "битву столів",  організовану кулінарами Шосткинського центру професійно-технічної освіти, купували смаколики і слухали концертну програму. Всі гроші виручені на кулінарній битві спрямовані воїнам АТО. День продовжився урочистим закриттям кінофестивалю "Весняна казка", під час якого були нагороджені дипломами міської ради та грамотами управління освіти музичні працівники шкіл міста, за активну роботу з молоддю. Всіх присутніх привітала заступник міського голови Сиваєва Ніна Олексіївна, а концертна програма тривала.

Адміністрацією ЦЕВ було проведено круглий стіл з культорганізаторами  та музичними працівниками шкіл, де були обговорені перспективи подальшої спільної роботи з організації відпочинку та дозвілля дітей. В цей час, у глядацькій залі, на великому екрані для всіх бажаючих демонструвався художній  фільм.

По завершенню фільму для всіх дітлахів  була презентована  розважальна шоу-програма артистами з Києва. Вони приїхали до нас на запрошення міської влади та громадської організації "Шкід", понад дві години артисти розважали дітей різноманітною програмою, від якої вони були у захваті, особливо від «Алочки зажигалочки»..

Ну а ввечері, багато вихованців творчих колективів, разом зі своїми керівниками, вирушили на відкриття  VII Всеукраїнського дитячого конкурсу академічного співу «Поліська рапсодія», до школи мистецтв. Тут також пройшов концерт за участю солістів Національної опери України ім.Т.Г.Шевченка, народних артистів України Анжеліни Швачки, Олександра Дяченка та заслужених артистів України Ірини Семененко і Костянтина Фесенко. Діти з задоволенням спостерігали за виступами іменитих артистів. Після концерту фотографувалися з ними, брали автографи, дякували їм і говорили, що все було неперевершено ...

Дивіться фотозвіт і,  ми сподіваємося, ви будете з нами.

         

        

Переглядів: 814 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Апрель 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024