Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВоскресенье, 05.05.2024, 14:35

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2015 » Апрель » 10 » Академічний ансамбль Національної гвардії України дав благодійний концерт в Шостці.
15:56
Академічний ансамбль Національної гвардії України дав благодійний концерт в Шостці.

АКАДЕМІЧНИЙ АНСАМБЛЬ НАЦІОНАЛЬНОЇ ГВАРДІЇ УКРАЇНИ ДАВ БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ В ШОСТЦІ!

 

 

 

 

9 квітня Центр естетичного виховання гостинно приймав іменитих артистів. У Шостці в рамках Всеукраїнського туру, за підтримкою міського голови Нозі М.П.,  відбувся концерт, в якому брали участь заслужені та народні артисти України, які виступають у складі ансамблю Національної гвардії України. Більше години київські гості радували шосткинців. Зі сцени звучали українські народні та естрадні пісні, у виконанні столичного колективу, який очолює Валерій Порядний. Прозвучали різножанрові пісні у виконанні вокалістів та хору під супровід оркестру. Шосткинська публіка почула чимало відомих композицій: від народних до класики. У нашому місті артисти виступають вперше, але дали обіцянку приїхати ще раз, і вже повним складом.

За словами заступника начальника академічного ансамблю пісні і танцю Національної гвардії України підполковника Володимира Клебана, в першу чергу, концерт проводиться з метою підтримки військовослужбовців та місцевого населення. Артисти відзначили, що в Шостці живуть дуже доброзичливі люди, а в цілому місто залишає приємні враження. «Зараз дуже важливо підтримати людей саме з психологічної точки зору», - зазначив Володимир Клебан.

У залі зібралися військовослужбовці військової частини 3022, а також всі, хто любить інструментальну музику.

Бурхливими оплесками глядачі зустрічали групу-квартет Червоні маки Академічного ансамблю пісні і танцю Національної гвардії України, серед солістів ансамблю народний артист України Леонід Сандуленко, заслужені артистки України Оксана Нестеренко та Єлизавета Гаврилюк.

Начальник служби культурно-просвітницької роботи управління по роботі з особовим складом ГУ Національної гвардії України Олександр Чорний розповів, що ансамбль часто гастролює, дає багато концертів і тільки за день до приїзду в Шостку був проведений концерт у Київському Палаці Україна.

На закінчення концерту зал стоячи аплодував київським артистам.

Вихованці народного духового оркестру «Юність» Центру естетичного виховання, які прийшли у повному складі на концерт, разом зі своїм диригентом  Р. Ларіним, залишилися дуже задоволені почутим, ділилися враженнями та дякували артистам.

         

Переглядів: 1165 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.7/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Апрель 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024