Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПятница, 19.04.2024, 22:09

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2017 » Июль » 3 » Альтернативне оздоровлення у Шостці
09:19
Альтернативне оздоровлення у Шостці

АЛЬТЕРНАТИВНЕ ОЗДОРОВЛЕННЯ У ШОСТЦІ

 

 

 

 

Мешканці ПТНТ «Юність» Шосткинського Центру естетичного виховання урочисто проголосили про завершення тематичної зміни сезону «Літо - 2017».

Майже миттєво пролетіли два тижні для більше сотні хлопчиків і дівчаток. Вони були сповнені виключно позитивними емоціями. На будь який смак розважальні і спортивні заходи, дискотеки, демонстрація фільмів на великому екрані, вечірні посиденьки біля вогнища, пісні під супровід романтичної гітари та навіть театральна вистава просто неба – все це залишиться у спогадах.

Особливу увагу на відпочинок дітей було звернено не тільки працівниками табору, міською владою, депутатами міської ради, а і друзями табору. В гостях побували мер міста Нога М.П., начальник управління освіти Сергейко Н.О., завідуюча сектором молоді ШМР Ольга Сокульська,  Опанасенко Т.М., Калиновський В.  Вони поспілкувалися з дітьми, спробували їжу, що їдять діти, подивилися умови проживання відпочиваючих, надали теоретичну і практичну допомогу організаторам у роботі табору. Побажали дітям добре відпочити і здоровими повернутися додому.

Постійно з дітьми спілкувалися: - керуюча справами Шосткинського міськвиконкому Кравченко О.М., завідуюча сектором молоді ШМР Сокульская О.Ф., начальник управління освіти Сергейко Н.О., директор Центру естетичного виховання Кисельов В.П., які робили все можливе для гарного відпочинку дітей.

За кадром залишились - Сиваєва Н.О., заступник міського голови,  Волошко Л.О., заступник начальника управління освіти, друзі табору - Бугаков С.І., Івченко О.А., Непомнящий О.В., Гончар Т.О., Беляснік В.І., Пилипейко В.Ю., але відпочивальники  постійно відчували їхню підтримку та допомогу в організації та проведенні відпочинкової зміни, за що дуже вдячні…

Уже не перший рік, за сприяння міського голови, Ноги М.П., в Шостці діє соціальний проект альтернативного оздоровлення, завдяки якому вихованці Центру естетичного виховання  мають можливість відпочивати на березі Десни. Тематична зміна «Юність» обласного наметового табору «Сузір’я» функціонувала 14 днів.

До побачення «Юність», до наступної зустрічі у наступному році!

Фото

         

Переглядів: 735 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Июль 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024