Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСуббота, 20.04.2024, 00:17

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2017 » Июль » 6 » Альтернативний відпочинок молоді у Шостці.
17:07
Альтернативний відпочинок молоді у Шостці.

АЛЬТЕРНАТИВНИЙ ВІДПОЧИНОК МОЛОДІ У ШОСТЦІ

 

 

 

Майже 50 юнаків та дівчат з позашкільних закладів Шостки поєднують навчання, військовий вишкіл та відпочинок в наметовому освітньому таборі “Патріот”. Він квартирує на «Петровських редутах» Шосткинського району. Організаторами табору є Управління освіти Шосткинської міської ради.

 Кожен день у таборі “Патріот” розпочинається з чітко прописаного ритуалу.

“Патріот” - це табір, де молодь вчать бути активними. Комендант Олександр зізнається: “Патріот — це освітній табір. І він пов'язаний з національно-патріотичним вихованням. Ми намагаємось так виховати молодь, щоб вони в майбутньому були дієвими. А не були пасивними, як більшість молоді зараз. Ми маємо відпочивальників майже зі всіх шкіл міста. І це дуже добре. Усі вони намагаються навчитися чогось нового. І дуже сильно здружилися...”

Відпочинок. Розваги. Спорт. Школа виживання та освітні програми. Нудьгувати у таборі ніколи. А от нових друзів — точно знайдеш!

- “Я шукала англомовні табори І наприкінці в списку був табір “Патріот”. Трошки це не вписувалося в моє завдання. Але я вирішила подивитися. Було розписано, що там буде цікава програма, туризм, ігри патріотичні... І вирішила спробувати. Чом би й ні? Яка різниця — як розвиватися?", - розповідає учасниця табору Анастасія, - “і я дуже задоволена що приїхала сюди”, - додає вона.

Сьогодні відпочиваючі в таборі зустрічали гостей. До них приїхали: - Сергейко Н.О., начальник управління освіти Шосткинської міської ради, Волошко Л.О., її заступник, Кисельов В.П., директор Центру естетичного виховання. Вони пригостили дітей солодкими подарунками, а ті в свою чергу розповіли і показали фрагменти свого життя в таборі. Гості були вражені, а деякі навіть спробували самі приміряти на себе кусочок життя відпочиваючих.

Були і спільна вечеря, і спортивні змагання в метанні ножів, і збірка автоматичної зброї, і катання на тараньці і звичайно перегляд фільму під відкритим небом.

Директор табору Ігор Лакоза каже: - мета табору  – впродовж 14 діб оздоровити шосткинську молодь. Сформувати у вихованців табору потребу в духовному самовдосконаленні. Навчити вести здоровий спосіб життя. Підготувати вихованців  до захисту Вітчизни, шляхом проведення оздоровчого військово-патріотичного наметового табору.

Оздоровчий військово-патріотичний наметовий табір «Патріот» створює умови для прояву громадянськості та патріотизму, дозволяє підвищити рівень патріотизму, створює належні умови для гідного виконання суспільного, державного, військового обов’язку, допомагає згуртувати громадськість навколо «проекту українського розвитку». Проект дає унікальні знання, вміння та навички, які сприятимуть у подальшому житті молоді, забезпечать відповідний рівень усвідомленості, відповідальності за власне життя та життя своєї країни, підвищують рівень популярності служіння в лавах Збройних сил України.

Надовго запам'ятається відпочивальникам  різноманітні ігри та тренінги. А про свій відпочинок вони обов'язково розкажуть у соцмережах, де молодим активності точно не позичати...

Фотозвіт

         

         

Переглядів: 653 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Июль 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024