Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВоскресенье, 05.05.2024, 16:15

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2015 » Апрель » 23 » Артур Боссо і Аіда Ніколайчук підкорили глядачів Шостки.
01:13
Артур Боссо і Аіда Ніколайчук підкорили глядачів Шостки.

АРТУР БОССО І АІДА НІКОЛАЙЧУК ПІДКОРИЛИ ГЛЯДАЧІВ ШОСТКИ!

 

 

 

 

 

 

22 квітня 2015 року відбувся  благодійний концерт Артура Боссо і Аіди Ніколайчук в рамках туру Всеукраїнської благодійної акції «Шлях до мрії» у залі Центру естетичного виховання м. Шостки, Сумської області. Організатори — БО «Шлях до майбутнього» та Центр естетичного виховання Шосткинської міської ради. 

Артур Боссо — останній романтик української естради. Всі його пісні пронизані любов'ю до її величності Жінки. Кожен виступ Артура — це маленьке життя, яке прожите для ВАС і заради ВАС любі жінки.                                   

Аіда Ніколайчук — українська співачка, переможниця шоу «Х-Фактор», діамантовий голос України. Саме її виступи набирають десятки мільйонів переглядів на YouTube, це її талантом захопився голлівудський красень, актор і продюсер Ештон Катчер.  

Співаки підкорили шосткинців приголомшливими голосами, майстерністю виконання і артистичністю. За словами глядачів, співали так, що «аж мурашки по шкірі!». У репертуарі були українські та зарубіжні пісні. Артур Боссо підкорював піснями про жінок і для жінок, багато жартував і спускався зі сцени в зал для глядачів. Аїда Ніколайчук під час виступу, поскаржившись на незручні туфлі на високій шпильці, скинула взуття і продовжувала співати босою.                                                                                                                         

З квітня 2015 року Артур та Аіда приймають участь у турі в підтримку Всеукраїнської благодійної акції «Шлях до мрії», метою якої є популяризація української пісні, виявлення обдарованої творчої молоді, допомога в реалізації нових музичних проектів, естетичний, духовний розвиток молодого покоління та створення умов для підтримки й розвитку дитячої та юнацької творчості.  Умови участі читайте на сторінці: http://mecenatstvo.org/dream/register  

Під час концерту кожен охочий зміг подати свою заявку на участь у музичному конкурсі в рамках акції, а таких в Шостці виявилося всього троє. Диски з виконанням їхніх пісень будуть розглянуті членами  журі.
Міська влада і адміністрація Центру естетичного виховання дякують організаторам за надану можливість бути глядачами концерту дітям із соціально не захищених сімей, дітям та їх сім'ям із зони АТО, які тимчасово перебувають на території міста. Особисту подяку висловлюють, колишньому вихованцю народного танцювального колективу "Джерельце" Андрію Петрову, який за свої особисті кошти придбав 50 квитків для вихованців та їх батьків свого улюбленого колективу. Кілька разів артисти змінювали сценічні костюми. На концерті глядачі підспівували, танцювали, дарували квіти, а в кінці - аплодували стоячи.  

Ми сподіваємося, що це не останній концерт артистів у нашому місті, тим більше, що їм дуже сподобався наш глядач і вони дали згоду відвідати наше місто восени.

Організатори Всеукраїнської благодійної акції «Шлях до мрії» за підтримки мера міста, дали свою згоду на гастролі в нашому місті відомої групи "Авіатор" в травні місяці цього року. Слідкуйте за рекламою.                    

Квитки будуть у продажі незабаром.

         

    

Переглядів: 1321 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Апрель 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024