Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетверг, 25.04.2024, 23:52

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2012 » Октябрь » 19 » «Батьки і діти»
15:50
«Батьки і діти»
"БАТЬКИ  І  ДІТИ"

18 жовтня 2012 року у обласному управлінні освіти Сумської обласної державної адміністрації було проведено обласний форум представників батьківської громадськості, лідерів учнівського самоврядування, спеціалістів відділів, управлінь освіти райдержадміністрацій, міськвиконкомів «Батьки і діти». На форум були запрошені заступник голови Сумської обласної державної адміністрації Іщенко Т.Д., т.в.о.начальника управління освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації Пєсоцька І.О., директор Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботі з талановитою молодю Тихенко Л.В., завідуюча Сумським обласним центром практичної психології та соціальної роботи, представники кримінальної міліції у справах дітей УМВС України в Сумській області, представники батьківської громадськості області.

Місто Шостку представляла делегація у складі: Ходькової Л.І. – методиста управління освіти Шосткинської міської ради, Ющенко Н.І. – заступника директора ЦЕВ, голови батьківського комітету НВК: спеціалізованої школи «Ліцей», Ворони Наталії – голови дорадчої ради при міському голові. З доповіддю на тему «Особистий освітній простір. З чого він складається? Інтернет, телебачення, гуртки, секції. Коло спілкування» виступила Ющенко Н.І., яка підняла питання виховання креативної інноваційної особистості, як головної мети ХХ1 століття. У своєму виступі вона сказала: «Ми живемо у динамічному світі, що дуже швидко змінюється. Ці зміни стосуються усіх сфер нашого буття: техніки, що нас оточує, політики, яку проводять світові держави, цінностей, на які орієнтуються люди. Наше життя стало безперервним процесом адаптації, і саме від адаптаційного потенціалу особистості у значній мірі залежать її успіх та  можливості самореалізації.

Сьогодні дитині потрібні не тільки знання, але і достатній рівень життєвої компетентності, сформованість таких особистісних якостей, які допоможуть знайти своє місце у житті, визначитися з колом своїх інтересів та  уподобань, стати активним членом суспільства і щасливою, упевненою  у власних силах людиною.

Таким чином,  зміни у суспільному житті і свідомості вимагають від нас, дорослих, визначити нову мету навчання та виховання – розвиток інноваційної особистості, здатної до життєтворчості та самореалізації у нових соціальних умовах незалежної України».

Директор Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботі з талановитою молоддю Тихенко Л.В. відмітила у своєму виступі про те, що в м.Шостка існує система виховної роботи і завдяки підтримці міської влади  та начальника управління освіти Шосткинської міської ради Наймитенко А.М. підтримується і зберігається мережа позашкільних закладів міста, впроваджується в роботу обласний освітній проект «Дійти до кожного, зацікавити всіх».


Переглядів: 1243 | Додав: Admin | Теги: ЦЕВ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Октябрь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024