Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСуббота, 18.05.2024, 13:54

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2019 » Сентябрь » 27 » ЦЕВ: Четвертий день естафетного тижня «Позашкілля Сумщини – 49+»
06:51
ЦЕВ: Четвертий день естафетного тижня «Позашкілля Сумщини – 49+»

ЕСТАФЕТНИЙ ТИЖДЕНЬ "ПОЗАШКІЛЛЯ СУМЩИНИ - 49+". ДЕНЬ ЧЕТВЕРТИЙ.

 

 

Четвертий день в Центрі естетичного виховання проходить естафетний тиждень «Позашкілля Сумщини - 49+» в межах обласного соціально-освітнього проекту «Кожна дитина має право».

В урочистій атмосфері учасників естафети зустрічав «Народний художній колектив» фольклорний ансамбль «Любисток» (керівник Тетяна Стегайло, заслужений працівник культури України, заслужений діяч естрадного мистецтва України) мелодійною привітальною піснею. Дівчата передали гостям святковий коровай на вишитому рушнику.

Наталія Сергейко, начальник управління освіти Шосткинської міської ради запросила шановних гостей на каву-брейк та огляд виставки робіт вихованців гуртків декоративно – ужиткового мистецтва Центру естетичного виховання.

Вихованці «Народного художнього колективу» духового оркестру «Юність» (керівники Руслан Ларін та Віктор Ященко) в фойє центру «Юність» привітали запальними мелодіями учасників і гостей свята та презентували роботу свого творчого колективу. На розсуд глядачам та слухачам були запропоновані різні музичні композиції. Чудову гру юних вихованців оцінили бурхливими оплесками.

Святкова концертна програма «Веселкова країна дитячих мрій» Центру естетичного виховання зачарувала присутніх гостей, педагогів, батьків та мешканців міста з перших хвилин.

Лагідною та барвистою піснею «Дзвін життя» привітали вихованці  «Зразкового художнього колективу» театру-студії естрадної пісні «Мікс» (керівник Ірина Легейда, відмінник освіти України) глядачів.

З метою досягнення результату «49+», створення умов для збереження та розвитку регіональної системи позашкільної освіти, налагодження співпраці, професійного діалогу між педагогічними і дитячими колективами закладів освіти адміністративно-територіальних одиниць області, презентації здобутків дитячих творчих колективів, поширення кращого досвіду роботи педагогів-позашкільників щодо оновлення змісту навчання і виховання дітей та учнівської молоді сьогодні естафета дійшла до Шостки.

 На сцену були запрошені:

  • Вікторія Гробова – директор Департаменту освіти і науки    Сумської обласної державної адміністрації;
  • Лариса Тихенко – директор Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю;
  • Микола Нога – міський голова Шостки;
  • Наталія Сергейко – начальник управління освіти Шосткинської міської ради;
  • Світлана Петренко – начальник відділу освіти Шосткинської районної державної адміністрації;
  • Ольга Холодовська – директор районного Будинку дитячої та юнацької творчості Шосткинської районної ради Сумської області;
  • Сергій Запівахін – директор Шосткинської міської малої академії наук учнівської молоді;
  • Ірина Ганцева – директор Шосткинського міського клубу дитячої та юнацької творчості «Орлятко»;
  • Ігор Лакоза директор Шосткинського міського дитячо-юнацького клубу фізичної підготовки «Патріот»;
  • Сергій Корнієнко директор Шосткинської міської станції юних натуралістів;
  • Тетяна Манакова – директор Шосткинської міської станції юних техніків;
  • Сергій Герасін директор Шосткинської міської станції юних туристів;
  • Володимир Кисельов – директор Шосткинського центру естетичного виховання
  • Михайло Снітко – начальник відділу освіти Середино Будської районної державної адміністрації;
  • Любов Харитоненко – директор Середино – Будського Центру дитячої та юнацької творчості;
  • Софія Ступак – керівник гуртка ЦДЮТ.

З привітальним словом до присутніх звернулася Вікторія Гробова - директор Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації: «Дорогі друзі, колеги, я дякую за таке свято. Місто Шостка і Шосткинський район, ви молодці. Я Вам дуже дякую колеги, ви розкриваєте дітей, такі таланти, які мабуть не здогадувалися ні батьки, ні бабусі, коли приводять до вас дитину. Дорогі діти, охоплюйте все, що можливо, будете успішними і щасливими. Педагог – це золотий фонд не тільки в Сумщині, але і взагалі в Україні». Пані Вікторія вручила сертифікати Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації, що засвідчило участь Центру дитячої та юнацької творчості Середино – Будської районної ради в обласній естафеті «Позашкілля Сумщини – 49+» та Зноб-Новгородської  селищної об’єднаної територіальної громади.

Слова вітання пролунали від Лариси Тихенко – директора Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю

«У нас в області 55 закладів позашкільної освіти і це не межа. Я впевнена, до кінця нашої естафети на буде по мінімуму 60. Ми успішні тому, що наші діти багато працюють, педагогічні працівники не зупиняються на досягнутому, а дивляться вперед. Бажаю, щоб такі керівники як в місті Шостка були в кожному місті».

Звучали привітання і від Миколи Ноги – міського голови Шостки, який зазначив, що рівень позашілля в Шостці дуже високий.

Атрибути естафети – перехідний кубок і книгу «Позашкілля Сумщини – 49+» ще тиждень тому прийняли шосткинські позашкільники у Кролевці. А сьогодні Наталія Сергейко – начальник управління освіти Шосткинської міської ради та Світлана Петренко – начальник відділу освіти Шосткинської районної державної адміністрації передали їх до Середино – Буди, пов’язавши пам’ятну стрічку на знак участі в обласній естафеті наших позашкільних закладів та прівітавши у цей святковий день всіх присутніх. Прийняв книгу та кубок Михайло Снітко – начальник відділу освіти Середино - Будської районної державної адміністрації.

У книзі всі бажаючі учасники заходів естафети мали змогу залишати свої відгуки і побажання щодо стану, розвитку позашкільної освіти, створення умов для творчого, інтелектуального, фізичного, духовного розвитку дітей та учнівської молоді засобами позашкільної освіти, яку буде передано до обласного музею туризму і краєзнавства.

Вихованці «Зразкового художнього колективу» театру «Дзеркало» (керівник Світлана Разломова) своїми веселковими віршами про кольори з повітряними кульками в руках перенесли гостей у веселкову країну дитинства, а «Пісня землі» у виконанні дівчат колективу слухали затамувавши подих.

Хореографічна картинка «Райдуга дитинства» від учасників «Народного художнього колективу» студії сучасного танцю «Шарм» (керівники Ірина Домащенко, заслужений діяч мистецтв України та Олена Хохол) проклали свою райдужну історію в країну дитинства.

«Диво-місто» заспівали учасники «Зразкового художнього колективу» театру-студії естрадної пісні «Мікс», а солістка колективу - Валерія Єрохова заспівала зворушливу пісню «Крила янгола» (керівник Ірина Легейда, відмінник освіти України).

Яскравий та незвичайний фрагмент хореографічного мюзиклу «Гаррі Поттер» виконали учасники ансамблю сучасного танцю «Едем» (керівник Яна Богдашкина).

Тендітну хореографічну композицію «Літня ніч» представили учасники «Народного художнього колективу» хореографічного ансамблю «Сюрприз» (керівники Віра та Василь Тихоновські, заслужені працівники освіти України), а запальний «Гопак» «запалив» увесь зал.

Теплу, сонячну хореографічну картинку «Веснянки» виконали учасники «Народного художнього колективу» ансамблю народного танцю «Джерельце» (керівники Людмила Маковець, заслужений працівник культури України та Яна Трет’як)

Фрагмент фольклорного дійства «Веснянки» виконали учасники «Народного художнього колективу» фольклорного ансамблю «Любисток» (керівник Тетяна Стегайло, заслужений працівник культури України)

Пісня «Солов’ї» у виконанні Тетяни Стегайло, заслуженого працівника культури України зачарувала своєю мелодійністю.

Вокально-хореографічну композицію «Велич України» у виконанні учасників «Народного художнього колективу» фольклорного ансамблю «Любисток», «Народного художнього колективу» ансамблю народного танцю «Джерельце», «Народного художнього колективу» студії сучасного танцю «Шарм» зустічали стоячи під гучні оплески.

Веселкою сяє над Шосткою небо,

Від посмішок – сонячно всім і завжди.

Пишайтеся ними, то діти – що треба!

Крокують упевнено всі до мети!

І творчість дитяча, кордонів не знає,

Веселкою грає, як сонце всім ЦЕВ.

Тут жити й творити вони щастя мають,

Вони, любий ЦЕВ, твої діти усі!

Фотозвіт

  

  

Переглядів: 851 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Сентябрь 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024