Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетверг, 28.03.2024, 13:07

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2013 » Январь » 14 » ЦЕВ: "Любисток" підкорив Прагу
00:04
ЦЕВ: "Любисток" підкорив Прагу
"ЛЮБИСТОК" СТАВ ЛАУРЕТАМ МІЖНАРОДНОГО ФЕСТИВАЛЮ ДИТЯЧОЇ ТВОРЧОСТІ "КРИШТАЛЕВА ФЕЯ" В ПРАЗІ, ЗАВОЮВАВШИ ГРАН-ПРІ!



Показати свою майстерність, познайомитись з творчістю інших  і культурою різних країн, обмінятись досвідом та знайти друзів - ось основні цілі організаторів фестивалю-конкурсу «Кришталева фея»

Вихованці колективу не тільки брали участь у програмі фестивалю, але й відпочили в найкрасивішому європейському місті - Празі. Для тих, хто брав участь у ньому, він залишиться в пам'яті яскравим, барвистим святом, різдвяною казкою!

                    

Цей знімок зроблений по закінченні гала-концерту в Празькому Центрі культури. В руках у Тетяни Стегайло, керівника народного фольклорного ансамблю «Любисток» Центру естетичного виховання, кубок «Кришталева фея» - Гран-прі Празького міжнародного фестивалю мистецтв для дітей та юнацтва. Фестиваль традиційно проводиться в дні різдвяних і новорічних канікул. Номінація участі колективу - «вокал, фольклор». Це був не перший міжнародний дебют колективу і не перший виступ на «великий» сцені. Журі відзначило не тільки майстерність виконання, але й те, що у колективу дуже цікаві номери, незвичайні, яких не бачили раніше.

Шлях від Шостки до Ужгорода учасники колективу проїхали на поїзді, а по Європі пересувалися на автобусі через Угорщину та Чехію. У Празі побували на екскурсії в палаці Лобковіца, де побачили справжні нотні рукописи Моцарта і Бетховена; в Чорному театрі, відомому в Європі як дивовижному новаторському театрі; на концерті класичної музики в монастирі святого Михайла; побували в Чеському Національному Музеї Музики, де відбувся концерт членів журі конкурсу, а також виступила керівник ансамблю «Любисток» Тетяна Стегайло. Вона подарувала всім учасникам фестивалю українську народну пісню «Ой, у вишневому садку» за що в нагороду отримала  шалені оплески, іменний подарунок і Диплом фестивалю!

Назавжди залишаться в пам'яті дітей чудові місця Праги,  а це: Старий Празький Град, собор святого Віта, Віфлеємська Каплиця, Карлів Міст - одна з найромантичніших пам'яток Праги. Прогулянка по Карловому мосту відкриває прекрасні види на Празький Град, річку Влтаву і на багато відомих прибережних пам'яток Праги. Карлів Міст з'єднує Старе Місто з Мала Страна (Mala Strana), Тинський храм (Храм Діви Марії перед Тином), Танцюючий будинок, Злата вуличка, Національний музей, Староміська ратуша та астрономічний годинник, Національний театр і звичайно, частина старої системи зміцнення Праги - Східна Мостова Вежа - одна з найкрасивіших готичних веж в Європі,  яка є входом в Старе Місто від Карлового моста. Також незабутньою залишиться і  екскурсія до Відня: розкішна площа Марії Терезії, Віденська Опера, Королівський палац, центральні вулиці цієї величної столиці Австрії.

Колектив привіз Подяки фестивалю на ім'я мера міста Ноги Н.П., а також директора ЦЕВ Кисельова В.П.

Довго пам'ятатимуть учасники «Любистку» новорічні канікули в Празі!

Вітаємо «Любисток» і керівника колективу, Заслуженого працівника культури України Тетяну Стегайло з Гран-прі «Кришталевої феї» і бажаємо вражаючих успіхів в майбутньому.

          
Переглядів: 1237 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Январь 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024