Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетверг, 02.05.2024, 14:16

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2013 » Апрель » 25 » ЦЕВ:Міський фестиваль інсценованої пісні «Пісні, опалені війною»
22:40
ЦЕВ:Міський фестиваль інсценованої пісні «Пісні, опалені війною»
"ПІСНІ ВОГНЯНИХ РОКІВ СПІВАЮТЬ ДІТИ"







На виконання  УКАЗУ  ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ «Про заходи у зв'язку з відзначенням Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років» та в рамках проведення року дитячої творчості  25 квітня у Центрі естетичного виховання відбувся фестиваль інсценованої пісні «Пісні, опалені війною».  Захід був приурочений Дню перемоги , який відзначають 9 травня.

«68 років відділяє нас від буремних воєнних років, але поки звучать пісні, поки демонструють фільми, поки йдуть розмови про війну, у нашій пам’яті залишаються ті, хто подбав про мирне небо над нашими головами» – переконували ведучі – Катерина Ющенко  та Ольга Тютюнніченко - учасники театрального колективу «Дзеркало».

Організаторами Фестивалю виступили:

- управління освіти Шосткинської міської ради

- Центр естетичного виховання Шосткинської міської ради.

Мета фестивалю: Формування у школярів високої патріотичної свідомості, почуття вірності своїй Вітчизні, готовності до виконання громадянського обов'язку і конституційних обов'язків по захисту Батьківщини. Виховання у учнів почуття гордості за свою Батьківщину і народ, поваги та вдячності до ветеранів Великої Вітчизняної війни та трудового фронту.

Зі сцени звучали пісні у виконанні солістів, колективів навчальних закладів міста та загальноосвітніх шкіл №№ 1,4,5,6,7,9,11,12,13, ліцею, гімназії, інтернату та Центру естетичного виховання. Всі виконавці  показали високу підготовку та майстерність. У саме серце вразили емоційні виступи Тетяни Стегайло та ії вихованки Олександри Гервазюк, солістки фольклорного ансамблю «Любисток».  Бурхливими оплесками глядачі супроводжували виступи вокальних  ансамблів та солістів шкіл міста, приємно відзначити, що серед них було чимало вихованців Центру естетичного виховання: Євген Кротов - театральній колектив "Дзеркало",  Дар’я  Павловська, Галина Приходько, Христина Кузьменко, Тетяна Карпенко, Настя Сикера, Наталія Демченко  - вихованці театру естрадної пісні "Мікс", та учасники танцювальних колективів ЦЕВа, які допомогли прикрасити пісні хореографічним виконанням. 

Усі номери були сповнені співчуття та розуміння тих страшних, але, водночас, героїчних подій. «У кожній пісні була душа виконавця», – наголосила  Любов Ходькова – методист методичного кабінету управління освіти Шосткинської міської ради . 

Слід зазначити, що це не перша робота колективів Центру естетичного виховання на тему війни і патріотизму, таку роботу проводять систематично всі керівники та колективи ЦЕВу. У репертуарі колективів присутні не тільки пісні, а й танці, літературно-музичні композиції, вистави. Сьогодні ми представляємо одну з робіт театру естрадної пісні "Мікс"

Тим, хто поліг у горнилі боїв, хто кров’ю своєю скропив землю, тим, хто пройшов крізь бої, лихо, голод і холод, хто вижив у тій смертельній війні, всім мертвим і живим присвячується фестиваль «Пісні, опалені війною», - ці слова намагалися донести до глядачів  учасники заходу, які підготували найкращі вокальні композиції воєнних літ. – зазначив директор Центру естетичного виховання, депутат міської ради Володимир Кисельов

Глядачі  дякували  організаторам фестивалю, керівництву та творчим керівникам загальноосвітніх навчальних закладів міста за патріотичне виховання молоді.

Учасники фестивалю нагороджені грамотами управління освіти та солодкими  подарунками від спонсорів. Організатори фестивалю дякують за спонсорську допомогу ВАТ "Шосткинський хлібокомбінат"  в особі голови правління Івченко О.А. та його директора Непомнящого О.В.

Організатори фестивалю та всі присутні бажають Ветеранам та учасникам бойових дій здоров’я і довгих років життя!

         
    
Переглядів: 1328 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Апрель 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024