Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСуббота, 20.04.2024, 00:04

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2012 » Ноябрь » 6 » ЦЕВ: так здорово навчатися у сучасній школі сприяння здоров’ю
22:18
ЦЕВ: так здорово навчатися у сучасній школі сприяння здоров’ю
ТАК ЗДОРОВО НАВЧАТИСЯ У СУЧАСНІЙ ШКОЛІ СПРИЯННЯ ЗДОРОВ'Ю!

6 листопада у театрально – концертній залі Шосткинського центру естетичного виховання «Юність» відбулось яскраве свято нагородження фіналістів міського дитячого кулінарного конкурсу. Тривав він протягом літніх канікул за ініціативи ПАТ «Бель Шостка Україна» на телеканалі «ТКС»  за підтримки управління освіти Шосткинської міської ради. Участь у ньому взяли 17 команд шкіл міста, 4 з яких набрали однакову кількість балів. Саме під час заходи відбувся розіграш головного призу  - сучасного ноутбука.

Учасники команд шкіл 10, 1, ліцею прийняли вітання від Наталії Фесюн, директора з зовнішніх зв’язків ПАТ «Бель Шостка Україна», Ірини Шинкаренко, методиста міського методичного кабінету управління освіти, Олександра Яриги, директора телекомпанії «ТКС».

Святковий і піднесений настрій всім присутнім у залі подарували учасники творчих колективів шосткинського центру естетичного виховання, а саме: танцювального колективу «Едем», керівник Яна Богдашкіна, зразкового театрального  колективу «Дзеркало», керівник Світлана Разломова, народного ансамблю танцю «Джерельце», керівники Людмила Маковець - Заслужений працівник культури України та Яна Третяк.

Свої номери подарували дітям і учасники народного ансамблю танцю «Світанок» під керівництвом відмінників освіти України Тетяни та Олега Демичів.

В результаті розіграшу, ноутбук було вручено команді школи - ліцею у суто чоловічому складі. Подарунок вручив Лоран Штраус, генеральний директор ПАТ «Бель Шостка Україна».

З цікавістю спостерігали глядачі і самі учасники за відеороликами, які транслювалися на екрані залу ЦЕВу. Завжди цікаво дивитися і згадувати – як все було.

Цього дня більше ніж 400 школярів Шостки весело співали, танцювали, брали участь у конкурсах, проведених організатором ЦЕВу Вікторією Федоренко. Розходилися з подарунками у руках і гарним настроєм – робота ЦЕВ дивним чином переплітається з головним слоганом «Бель Шостка Україна» - «Дарувати посмішки». А з посмішкою на обличчі так здорово навчатися у сучасній школі сприяння здоров’ю, бо саме така вже протягом трьох років працює у Шостці.

          

     

Переглядів: 1013 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Ноябрь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024