Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСуббота, 18.05.2024, 05:57

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2019 » Сентябрь » 25 » ЦЕВ: Третій день естафетного тижня «Позашкілля Сумщини – 49+»
21:38
ЦЕВ: Третій день естафетного тижня «Позашкілля Сумщини – 49+»

ЕСТАФЕТНИЙ ТИЖДЕНЬ "ПОЗАШКІЛЛЯ СУМЩИНИ - 49+". ДЕНЬ ТРЕТІЙ.

 

 

Третій день проходить естафета «Позашкілля Сумщини – 49+» в Центрі естетичного виховання. Злагоджений педагогічний колектив досвідчених педагогів та вихованців активно бере участь у різних заходах.

Робота АРТ – фабрики з ткацтва

Вихованці гуртка «Ткацтва» (керівник Неля Якименко) на відкритому занятті опановують мистецтво ткацтва в різних техніках (полотняна, єгипетська, репс), станок для виготовлення крайок. Ткацтво - один із найдавніших і найважливіших елементів національної культури українського народу. Воно належить до найбільш поширених видів господарської діяльності й народного мистецтва, яке має багатовікову історію і глибокі традиції. Художнє узорне ткацтво на Україні поширене з давніх-давен, візерунки тканин створювались у процесі переплетення ниток основи.

Знання, отримані від Нелі Миколаївни допоможуть вихованцям розвиватися, виховувати в собі почуття прекрасного.

Пленер «Моя Шостка»

Вихованці «Зразкового художнього колективу» студії образотворчого мистецтва «Мальва» (керівник Тетяна Михайличенко) побували на пленері в мальовничих куточках рідної Шостки.

Пленер - це дивовижна можливість для творчих дітей писати живу природу, його мета – розширити знання, вміння і навички з живопису, малюнку та композиції. Пленерна практика привчає самостійно оцінювати те, що відбувається навколо, вибирати, порівнювати, аналізувати і узагальнювати побачене, спостерігати за різними життєвими ситуаціями. Педагог творчо підійшла до організації пленеру та ознайомила вихованців із дивовижними та різнобарвними краєвидами Шостки. Зібравши речі, пензлі та папір, вирушили у незабутню подорож.

Тетяна Василів вважає, що одне із основних завдань такого виду педагогічної діяльності – навчити вихованців бачити красу природи та відтворювати її на полотні.

Відкрите заняття «Up to the rainbow» для батьків школи раннього розвитку «Джерельце»

Для маленьких вихованців другого року навчання пройшло цікаве заняття з англійської мови (керівник Олена Ларіна). Вихованці тільки нещодавно почали вивчати англійський алфавіт: літери та відповідні звуки. Вони разом із викладачем повторювали літери та звуки, що вже встигли вивчити на попередніх заняттях та вивчають зараз три нових літери G, H, I. Керівник звернула увагу на вимову звука Н та наводила кілька прикладів слів, що містять цей звук. Дітт із задоволенням згадали віршики про кольори на які вказувала педагог.

Олена Володимирівна запропонувала дітям та батькам пограти у цікаву гру «Show me, please», щоб дізнатися, хто з них найкраще запам’ятав назви кольорів. Щоб трошки відпочити для вихованців була проведена фізкультхвилинка, де цікаво, весело малеча виконувала рухи та стрибки промовляючи віршик «Hands up!». На прохання керівника вихованці розповідали, якого кольору осінь, назвали кольори рідною мовою та переклали їх на англійську, супроводжуючи все рухами, показуючи, як опадає листя з дерев.

Англійська сьогодні – це ключ у розвинене майбутнє, знати мову – не лише сучасно, це необхідно.

Фотозвіт

  

Переглядів: 814 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Сентябрь 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024