Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВоскресенье, 28.04.2024, 23:14

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2015 » Май » 30 » ЦЕВ: Випускний пройшов !!! Ура !!! Канікули !!!
09:43
ЦЕВ: Випускний пройшов !!! Ура !!! Канікули !!!

ЦЕВ: ВИПУСКНИЙ ПРОЙШОВ!!! УРА!!! КАНІКУЛИ!!!

 

 

 

Ще один навчальний рік закінчився! Кожен рік додає нам досвіду, а натомість, забирає у нас частинку нашого життя. Колеги! Сьогодні хочу називати вас Друзі! Ми з Вами тримаємо у руках майбутнє і напевно тому можемо на нього вплинути! Зі святом Останнього дзвоника!

Як завжди в Центрі естетичного виховання пройшов цикл розважальних заходів для гуртківців ЦЕВ та їх друзів. Всі були задоволені і веселилися не тільки діти,  а й батьки. Представляємо фото одного зі свят, які зроблені мамою випускника 4 класу Єгора Бахмута.  Тетяна Бахмут є дуже великим другом і помічником педагогів ЦЕВ.  Вона завжди з готовністю і задоволенням відгукується на всі прохання педагогічного колективу ЦЕВ і жодного разу  не відмовила в допомозі, якщо така потрібна. На слова подяки відповідає: "Це зробить кожен, хто любить дітей!"

Дівчатка у гарних сукнях, хлопчики в костюмах - дорослі такі стали ....

Випускники  підготували танцювальний номер, пісні співали,  розповідали вірші і, звичайно,  грали. Ігри, конкурси, позитив та заряд енергії - це то, що візьмуть  з собою  діти з нашого свята.

А на завершення свята довгоочікуване чаювання  та, звісно, смачний і красивий торт...

Насправді було дуже весело! І як завжди святковий настрій дітям створювала ведуча програм, культорганізатор ЦЕВ Наталія Ганюшина.

Хай збудуться надії й сподівання! Вперед,  у наступний клас!

Канікули почалися, але педагоги ЦЕВ не прощаються з дітьми та батьками. Попереду програма різноманітних заходів, розважальних програм, поїздки на природу, фестивалі, конкурси, перегляд кінофільмів і, звичайно, тематична зміна ПТПТ "Юність, яку з нетерпінням цілий рік чекали любителі екстремального відпочинку на березі Десни.

Ми не прощаємось з Вами.

Позашкілля працює без канікул!

В. Владикіна, методист ЦЕВ.

        

           

Переглядів: 1238 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 1
1 Татьяна Бахмут  
0
Спасибо большое, праздник получился чудесный! Мы (родители) и наши детки получили истинное удовольствие от праздника! Спасибо Наталье Ганюшиной за прекрасные конкурсы не только для детей, но и для взрослых, нам очень радостно было соревноваться с нашими детьми! Это было весело, задорно и все мы получили массу удовольствия!!! Спасибо ЦЕВ!!!

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Май 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024