Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВоскресенье, 05.05.2024, 16:08

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2015 » Апрель » 4 » “Чарівні барви Сумщини”
16:05
“Чарівні барви Сумщини”

"ЧАРІВНІ БАРВИ СУМЩИНИ" ВІДЗНАЧИЛИ КРАЩИХ СЕРЕД ПОЗАШКІЛЬНИКІВ ОБЛАСТІ!

 

 

 

2 квітня 2015 року на базі ОЦПО та РТМ відбувся традиційний обласний конкурс творчо обдарованих дітей і підлітків «Чарівні барви Сумщини».

У заході взяли участь  вихованці позашкільних і загальноосвітніх навчальних закладів області. Роботу конкурсу було організовано за напрямами: ткацтво, декоративно-художній розпис, народна лялька, кераміка, писанкарство, витинанки, вишивка, плетіння з природних матеріалів.

У рамках заходу відбулася виставка-конкурс композиційних робіт. Серед яких була представлена композиція вихованців Центру естетичного виховання – «Писанковий розмай». Автори робіт вдало поєднали різні напрями декоративно - ужиткового мистецтва. Жури гідно оцінило роботу цевовців і заслужено включило її до переліку переможців та нагородило дипломом.

Учасники заходу обмінювалися досвідом, спілкувалися з членами журі, у складі якого працювали майстри народної творчості Огнєва Світлана Василівна, Бабенко Наталія Володимирівна, керівник гуртка-методист Охтирського міського центру позашкільної освіти – Малої академії наук Бабак Лілія Вікторівна, методист відділу соціальної реабілітації Покутня Лідія Миколаївна, культорганізатор Центру Несвіт Світлана Олександрівна.

Конкурс мав на меті розвиток  та підтримку юних талантів, популяризація  народних ремесел, виховання поваги до традицій українського народу, активізації творчих здібностей дітей та учнівської молоді.  Жури конкурсу оцінювало роботи за такими  номінаціями: «Витинанки», «Народна лялька», «Плетіння з природного матеріалу», «Вишивка бісером», «Плетіння бісером використовуючи дріт або волосінь», «Дизайн соломою», «Декоративно-художній розпис», «Писанкарство».

Вихованці гуртка «Дизайн соломою»  ( керівник Наталія Михайлівна Симоненко, народний майстер України)  не тільки представили свої роботи але й провели майстер клас для всіх охочих.  Юні майстри народних ремесел упродовж двох годин з цікавістю та завзяттям працювали у творчих майстернях, демонструючи практичні навички та вміння.

Високий рівень майстерності показали вихованці Шосткинського центру естетичного виховання. Журі відзначило роботи наших вихованців за високий рівень володіння технікою, за витончену майстерність у створенні робіт та нагородило дипломами першого, другого та третього ступеня.

З грамотами Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю, дипломами, подарунками та гарним настроєм наші діти повернулися додому.

Фото робіт.

         

   

Переглядів: 1092 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Апрель 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024