Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСуббота, 18.05.2024, 13:54

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2019 » Сентябрь » 21 » ДЕНЬ ПОЗАШКІЛЬНИКА, АБО ОДИН ДЕНЬ З ЖІТТЯ ЦЕВ!
09:46
ДЕНЬ ПОЗАШКІЛЬНИКА, АБО ОДИН ДЕНЬ З ЖІТТЯ ЦЕВ!

ДЕНЬ ПОЗАШКІЛЬНИКА, АБО ОДИН ДЕНЬ З ЖИТТЯ ЦЕВ

 

 

 

 

День 20 вересня обіцяв бути звичайним робочим днем у Шосткинському центрі естетичного виховання – заняття і репетиції у гуртках. Але, таким він стати просто не міг, бо вже вдруге широко відзначається таке свято, як День позашкільника. То ж, як завжди ЦЕВ гудів, як вулик. Та по – особливому – святково!!!

У рамках відзначення Дня позашкільника в Центрі естетичного виховання придумали і провели цілу низку заходів. Мета дуже проста і зрозуміла - ще раз розповісти, показати, які талановиті, креативні, непосидючі вихованці займаються в закладі.

Постійно діюча виставка робіт вихованці гуртків декоративно-ужиткового мистецтва, екскурсії «Світ рукотворного мистецтва».

В рамках декади відкритих дверей учні шкіл міста мають можливість поринути у світ декоративно – ужиткового мистецтва, поспілкуватися з педагогами, методистами, культорганізаторами, отримати необхідну цікаву та  корисну інформацію, подивитися на майстер-класи від керівників, відвідати виставку. А на ній величезне розмаїття яскравих творчих доробок, які презентували гурток «Художня вишивка» та «В'язання» (керівник Наталія Буцик); гурток «Ткацтво» (керівник Неля Якименко); «Зразковий художній колектив» майстерня «Бісероплетіння» та гурток «Світ іграшок та сувенірів» (керівник Світлана Коновалова); «Зразковий художній колектив» творче об’єднання «Витинанки» (керівник Сергій Романцов); «Зразковий художній колектив» студія образотворчого мистецтва «Мальва» (керівник Тетяна Михайличенко), гурток «Дизайн соломою» (керівник Наталія Симоненко).

Участь творчих колективів ЦЕВ у заходах, присвячених Дню партизанської слави і 75-річчю визволення України від фашистських загарбників.

Вихованці «Зразкового художнього колективу» театру «Дзеркало» (керівник Світлана Разломова) взяли участь у вшануванні пам’яті загиблих жителів с. Остроушки Шосткинської ОТГ. У цей день, який закарбувався в історії трагічними подіями, діти поклали іграшки для своїх ровесників, які так і залишилися навічно дітьми а ще поклали квіти на честь закатованих мирних жителів села Білоусівка. Атмосферу болю, жалю і глибокої скорботи підкреслила прониклива пісня «Свіча», яку виконала заслужений працівник культури України Тетяна Стегайло,  керівник «Народного художнього колективу» фольклорного ансамблю «Любисток».

Майстер-клас з сучасного вокалу «З любов'ю до рідного краю».

Вихованці «Зразкового художнього колективу» театру-студії естрадної пісні «Мікс» (керівник Ірина Легейда, заслужений діяч естрадного мистецтва України, відмінник освіти України) поринули у захоплюючий майстер-клас під керівництвом свого педагога. Ірина Феодосіївна відзначила, що дітей приваблює вокальне мистецтво, вони прагнуть розширити свій кругозір, розвиватися у творчому напрямку, налаштуватися на хвилю позитиву. Майстер-клас – спосіб звільнити свої емоції, навчитися правильно дихати, ознайомитися з основами постановки голосу, дізнатися про різноманіття вокальних прийомів.

Презентація «ЦЕВ – школа сучасного позашкілля».

З нагоди Дня позашкільника гучними оплесками у глядацький залі ЦЕВ вітали педагогів, батьків, вихованців, які є  неодноразовими переможцями обласних, всеукраїнських та міжнародних творчих конкурсів. Центр естетичного виховання – це заклад сучасної позашкільної освіти, країна дитинства, радості, безтурботних днів, щирої дитячої дружби. Сюди приходять діти зовсім маленькими з захоплюючими поглядами та неперевершеною дитячою безпосередністю, і в цій країні дитинства, де є розмаїття творчих колективів, вони мають можливість знайти себе.

Керівник «Народного художнього колективу» фольклорного ансамблю «Любисток» - Тетяна Стегайло, заслужений працівник культури України, заслужений діяч естрадного мистецтва України заспівала пісню «Дивна квітка», яка зачарувала глядачів.

Урочисту церемонію нагородження провела Любов Волошко, заступник начальника управління освіти Шосткинської міської ради та Володимир Кисельов, директор Центру естетичного виховання. Любов Олексіївна привітала гостей зі святом, з Днем позашкільника: «Бажаю творчому колективу добра, примноження здобутків. Позашкільна освіта спрямована на розвиток здібностей та обдарувань вихованців, задоволення їх інтересів, духовних запитів і потреб!» -  зауважила Любов Волошко.

Ірина Нікітіна, голова Шосткинської міської організації профспілки працівників освіти також привітала колектив Центру естетичного виховання і зазначила, що в закладі позашкільну освіти отримують понад дві тисячі щасливих вихованців. Вони, в свою чергу, мають добрих  друзів - керівників творчих колективів.

Грамотами Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації за високий професіоналізм, активну громадську позицію, вагомий внесок у розвиток позашкільної освіти Сумщини та з нагоди Дня позашкільника були нагороджені:

  • Володимир Кисельов, директор Центру естетичного виховання;
  • Яна Трет’як, керівник ансамблю народного танцю «Джерельце»;
  • Наталія Ганюшина, культорганізатор ЦЕВ.

Грамотами Комунального закладу Сумської обласної ради – обласного центру позашкільної роботи та роботи з талановитою молоддю за високий професіоналізм, активну громадянську позицію, вагомий внесок у розвиток позашкільної освіти Сумщини та з нагоди Дня позашкільника були нагороджені:

  • Ірина Легейда, художній керівник «Зразкового художнього колективу» театру– студії естрадної пісні «Мікс»;
  • Руслан Ларін, керівник «Народного художнього колективу» духового оркестру «Юність»;
  • Олена Хохол, керівник «Народного художнього колективу» студії сучасного танцю «Шарм»;
  • Любов Волошко, заступник начальника управління освіти Шоскинської міської ради.

Грамотами Управління освіти Шосткинської міської ради за сумлінну творчу працю, вагомий внесок у справу навчання і виховання учнівської молоді та з нагоди Дня позашкільника були народжені:

  • Наталія Буцик, керівник гуртків «Художня вишивка» та «В’язання»;
  • Марина Барсукова, керівник ансамблю бального танцю «Реверанс»;
  • Неля Якименко, керівник гуртка «Ткацтво».

Вперше цього дня чествували найактивніших представників громадської ради ЦЕВ. Почесні нагороди за плідну співпрацю, активну участь у творчому життя закладу та з нагоди Дня позашкільника отримали

  • Юлія Пранович, голова батьківського комітету «Народного художнього колективу» ансамблю народного танцю «Джерельце»;
  • Тетяна Єрохова, голова батьківського комітету «Зразкового художнього колективу» театру «Дзеркало».

За активну участь у житті закладу, творчі досягнення в обласних, Всеукраїнських, Міжнародних фестивалях-конкурсах дитячої та юнацької творчості та з нагоди Дня позашкільника були нагороджені:

  • Дарина Єрохова, вихованка гуртків «Художня вишивка» та «В’язання»;
  • Анна Коваленко, вихованка гуртків «Художня вишивка» та «В’язання»;
  • Катерина Єрмошкина, вихованка гуртка «Художня вишивка»;
  • Богуслав Селиваненко, вихованець гуртка «Ткацтво»;
  • Анастасія Якименко, вихованка гуртка «Ткацтво»;
  • Катерина Дейко, вихованка ансамблю бального танцю «Реверанс»;
  • Софія Луппа, вихованка ансамблю бального танцю «Реверанс»;
  • Дарина Гутянко, вихованка «Зразкового художнього колективу» театру «Дзеркало»;
  • Ярослава Демиденко, вихованка «Зразкового художнього колективу» студії образотворчого мистецтва «Мальва»;
  • Дар’я Ковтун, вихованка «Народного художнього колективу» фольклорного ансамблю «Любисток»;
  • Анна Пономаренко, вихованка «Народного художнього колективу» фольклорного ансамблю «Любисток»;
  • Карина Сипеєва, вихованка «Зразкового художнього колективу» театру–студії естрадної пісні «Мікс»;
  • Анастасія Прима, вихованка «Зразкового художнього колективу» театру–студії естрадної пісні «Мікс»;
  • Надія Загородня, вихованка «Зразкового художнього колективу» майстерні «Бісероплетіння».

За багаторічну співпрацю, всебічну та об’єктивну медійну підтримку та з нагоди Дня позашкільника був нагороджений:

  • колектив КП ТРК «АКЦЕНТ» (директор Ірина Коваленко).

Креативне танцювальне привітання для всіх присутніх було представлено учасниками  ансамблю сучасного танцю «Let’S go».

Після нагородження творчий колектив педагогів та вихованців, батьків із задоволенням поринув у перегляд відеороликів із історії свого улюбленого Центру естетичного виховання. Зал просто вибухував сміхом та оваціями – приємні спогади!!!

Майстер-клас з народної хореографії «Мандрівка Україною».

Педагоги «Народного художнього колективу» хореографічного ансамблю «Сюрприз» (керівники Віра та Василь Тихоновські, заслужені працівники освіти України) провели цікавий майстер-клас для своїх вихованців. Значну увагу приділили вивченню рухів і хореографічних етюдів відповідно до регіону, точній передачі характеру і манері їх виконання. У свою чергу вихованці колективу на високому рівні продемонстрували опановані рухи хореографічного мистецтва та отримали потужний заряд емоцій від професіоналів.

Фотозвіт

      

Переглядів: 1104 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Сентябрь 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024