Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПятница, 19.04.2024, 17:59

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 607
Онлайн реєстрація
Ми у Facebook
Ми в Instagram
Ми на YouTobe
Поділитися
Головна » 2013 » Январь » 15 » Діаманти Карпат знову в Шостці
22:46
Діаманти Карпат знову в Шостці
КРАСА КАРПАТ ОЧИМА ВИХОВАНЦІВ ЦЕНТРУ ЕСТЕТИЧНОГО ВИХОВАННЯ (ЗИМОВІ КАНІКУЛИ-2013)






Здається про гори можна розказувати багато, але нема слів щоб в них вкласти всю красу Карпат яку побачили вихованці Центру естетичного виховання на зимових канікулах 2013.

м. Яремче:

З 8 по 12 січня в м. Яремче відбувся V ювілейний Міжнародний молодіжний фестиваль  «Діамант Карпат».  В ньому прийняло участь понад 400 виконавців з міст  Києва, Харкова,  Кривого рогу, Одеси,  Севастополя,  Донецька,  Івано-Франківська,  Яремче, а також з Білорусі.  Вперше  була  представлена  номінація «образотворче мистецтво».  Наше  місто і взагалі Сумщину на цьому конкурсі представляли  вихованці  зразкового  дитячого  творчого  об'єднання «Витинанки» (кер. член спілки народних майстрів України  Романцов С.В.)  Андрущенко Денис, Бобров Олександр, Новік Андрій, Макієнко Дарья, Бондарський Олександр, Якименко Віталіна  та  вихованка  гуртка «Екодизайн» (кер. Михайличенко Т.В.) Безносова Аліна.

Поважне журі у складі Влада Ями, Світлани Захарової, Олександра Акулова (Україна), Олександра Сарнавського (Білорусь)  високо оцінило проведений на сцені для численних глядачів  майстер-клас  від наших  юних майстрів. Як результат їх високопрофесійного виступу стало нагородження кожного з них дипломом  за зайняте  І місце  та вручення кубка  «Діамант Карпат». Перебуваючи  в  Яремче  діти  відвідали  водоспад, звіроферму, здійснили екскурсію  мальовничими  вулицям гірського міста, відвідали майстер-клас від Влада Ями.  Незабутнє  враження залишилося  у кожного від перебування на гірськолижньому курорті «Буковель».

м. Львів:

Народний ансамбль танцю «Джерельце» під керівництвом  Маковець Л. С. и Третяк Я.С. приймав участь у конкурсі –фестивалі  «Танці з Карпатами» у м. Львові.

Молодша група представила танці «Український козачок» і «Метелица».

Також на конкурсі було представлено дуже багато колективів з різних міст України : м. Києва, м. Харкова, м. Севастополя, м. Бахчисарай, м. Александрія, м. Кішенев (Молдова) та інші.

Голова журі на конкурсі- заслужений діяч мистецтв України, директор Львівської державної хореографічної школи Саболта В.Г., директор фестивалю Броннікова А.П.

Не дивлячись на велику конкуренцію колектив отримав  Гран-при та 1 місце.

За час проведення конкурсу діти відвідали Львівський театр опери та балету де побачили балет «Щелкунчик», і були в захваті від краси та величі оздоблення театру. Побачити стару частину Львова діти змогли з вікон «Чудо-поїзду» і вони були вражені яке гарне та величне місто  відвідали.

Батьки та керівники  бажають своїм дітлахам нових перемог та звершень.

м. Трускавець:

Ось і відгримів ІV Відкритий фестиваль-конкурс дитячої та юнацької творчості «Яскрава країна у Трускавці 2013» – з сумом лунало на завершальному гала-концерті у Палаці культури  імені Шевченка в суботу, 12 січня. Організатори – ГО «Яскрава країна» та її голова правління Ольга Обласова роблять все творчо і з повною віддачею, залучають до фестивалю все нових учасників та зіркових суддів. А ще до фестивалю у Трускавці організатори випустили кольоровий журнал «ЯСКРАВИЙ», у якому щиро запрошують у «казкове місто Трускавець» «Я думала, що буде значно гірше», – призналася Галина Голубєва, музикознавець, яка здобула популярність в телевізійному проекті «Ікс-фактор», викладач вокалу на      «Х-факторі» та член журі фестивалю ». Але тут зібралися настільки обдаровані діти, що інколи важко було визначити, кому ж віддати пальму першості.  Вразив журі і  ансамбль народного танцю «Джерельце» Центру естетичного виховання із м. Шостка під керівництвом  Заслуженого працівника культури України Людмили Маковець  який заслужено отримав перше та друге місця.  Приємно були чути слова задоволення учасників, які везуть незабутні позитивні враження  про  фестиваль «Яскрава країна у Трускавці» до Шостки (Сумщина), Іллічівська (Одещина), Маріуполя (Донеччина), Харкова, Тернополя, Дніпропетровська, Ялти, Києва та інших куточків нашої великої батьківщини.

Тригодинне свято Гала - концерту стало акордом нової симфонії від Дніпропетровської обласної громадської організації «Яскрава країна», презентованої у Трускавці. Діти в яскравих шапочках та шарфах з логотипами «ЯК» роз’їхалися по домівках. З грамотами, відзнаками, подарунками і щасливими посмішками та багаточисленними фотографіями. Зі згадкою про Трускавець, Львів та Яремче Різдвяного часу початку 2013-го. Скажемо ж  їм «До побачення! До зустрічі в Карпатах!».
Переглядів: 1288 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Январь 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Погода в Шостці
Погода
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі
Наші друзі

Copyright MyCorp © 2024